Ωράριο λειτουργίας Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαλκίδας & Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας

Ωράριο λειτουργίας  Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαλκίδας & Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας
22 Μαρ

Σας  ενημερώνουμε το νέο ωράριο λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου και του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας, σύμφωνα με τα ειδικά περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας covid-19, διαμορφώνεται ως εξής:

Κολυμβητήριο από 09:00-19:00. Οι προπονήσεις για θεραπευτικούς λόγους, καθώς και για υποψηφίους ΤΕΦΑΑ ή Στρατιωτικών Σχολών, θα γίνονται κατόπιν συνεννοήσεως με το Αθλητικό Τμήμα του Οργανισμού (τηλ.2221351165, 164, 142)

Δημοτικό Στάδιο:

07:00-13:30 Για Αθλητικά Σωματεία και αθλούμενους (κοινό)

13:30-19:30 Αποκλειστικά για Αθλητικά Σωματεία και

 19:30-20-30 Αποκλειστικά για αθλούμενους (κοινό)

Σχετικά Άρθρα

Στη ΧΑΛΚΙΔΑ, το «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAEKWONDO Εφήβων/Νεανίδων και Παίδων/Κορασίδων»
26 Οκτ

Η Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων και του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ., διοργανώνουν το «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAEKWONDO Εφήβων/Νεανίδων και Παίδων/Κορασίδων», που θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα, από τις 27 έως τις 31 Οκτωβρίου 2021, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου «Τ.Καμπούρης» . Επισήμανση: Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας, δεν επιτρέπεται η είσοδος θεατών.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP