Αγώνες Στίβου Κ12 (ΜΙΝΙ) & Διασυλλογικοί Τετράθλου Κ14 (Γυναικών) Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 & Κ14 (αγοριών και κοριτσιών)

Αγώνες Στίβου Κ12 (ΜΙΝΙ) &   Διασυλλογικοί Τετράθλου   Κ14 (Γυναικών) Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 & Κ14 (αγοριών   και κοριτσιών)
30 Μαρ

Ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς – Εύβοιας, με τη συμπαράσταση του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. , διοργανώνει στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας :
1) Αγώνες Στίβου Κ12 (ΜΙΝΙ) και Διασυλλογικούς αγώνες Τετράθλου Κ14 (Γυναικών) το Σάββατο 9 Απριλίου από ώρα 16:00 και
2) Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 & Κ14 (αγοριών και κοριτσιών), το Σάββατο 16 Απριλίου 2022 από ώρα 16:00 έως 22:00.

Επιτρέπεται η παρουσία θεατών στους αγώνες με πληρότητα έως 100% της χωρητικότητας. Το παραπάνω ισχύει μόνο για πλήρως εμβολιασμένους θεατές και έως 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και 17 ετών. Οι ανήλικοι 13 έως και 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή rapid test48 ωρών. Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με επίδειξη αρνητικού self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Ο έλεγχος γίνεται στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας με την χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests . Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

Σχετικά Άρθρα

Αποκριάτικες Εκδηλώσεις
25 Φεβ

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ είχε καταρτίσει ένα πλήρες αποκριάτικο πρόγραμμα, σεβόμενος πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με εκδηλώσεις στους εμπορικούς δρόμους, την παραλία και πλατείες της πόλης. Όμως με την ανακοίνωση των νέων υγειονομικών μέτρων, οι εκδηλώσεις αυτές δεν μπορούν να γινούν σε εξωτερικούς μη ελεγχόμενους χώρους. Ως εκ τούτου, προσαρμοσμένοι στα νέα αυτά μέτρα, το πρόγραμμα ανασκευάστηκε […]

Στη Χαλκίδα ο αγώνας Γυναικών Ελλάδας - Βουλγαρίας, για το Eurobasket 2017
20 Σεπ

Στη Χαλκίδα, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί ο προκριματικός αγώνας για το Eurobasket 2017, των Εθνικών Ομάδων Γυναικών Ελλάδας – Βουλγαρίας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου “Τ.Καμπούρης”, στις 17.00. Να σημειωθεί ότι, πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο η κλήρωση των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2017. Η Ελλάδα κληρώθηκε στον Στ’ Όμιλο με τις Ρωσία, Βουλγαρία και […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP