Αγώνες Στίβου Κ12 (ΜΙΝΙ) & Διασυλλογικοί Τετράθλου Κ14 (Γυναικών) Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 & Κ14 (αγοριών και κοριτσιών)

Αγώνες Στίβου Κ12 (ΜΙΝΙ) &   Διασυλλογικοί Τετράθλου   Κ14 (Γυναικών) Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 & Κ14 (αγοριών   και κοριτσιών)
30 Μαρ

Ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς – Εύβοιας, με τη συμπαράσταση του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. , διοργανώνει στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας :
1) Αγώνες Στίβου Κ12 (ΜΙΝΙ) και Διασυλλογικούς αγώνες Τετράθλου Κ14 (Γυναικών) το Σάββατο 9 Απριλίου από ώρα 16:00 και
2) Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 & Κ14 (αγοριών και κοριτσιών), το Σάββατο 16 Απριλίου 2022 από ώρα 16:00 έως 22:00.

Επιτρέπεται η παρουσία θεατών στους αγώνες με πληρότητα έως 100% της χωρητικότητας. Το παραπάνω ισχύει μόνο για πλήρως εμβολιασμένους θεατές και έως 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και 17 ετών. Οι ανήλικοι 13 έως και 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή rapid test48 ωρών. Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με επίδειξη αρνητικού self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Ο έλεγχος γίνεται στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας με την χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests . Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

Σχετικά Άρθρα

Προκριματικός Αγώνας EUROBASKET της Εθνικής Γυναικών με την Ισλανδία.
5 Νοέ

Την αγαπημένη της Χαλκίδα επέλεξε για άλλο ένα παιχνίδι της η Εθνική Γυναικών μπάσκετ, με αντίπαλο την Ισλανδία, για τα προκριματικά του EUROBASKET . Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Τάσος Καμπούρης» στην Κάνηθο. Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε την […]

Εκδήλωση για την ενίσχυση του τουρισμού στην Εύβοια στο κρουαζιερόπλοιο “OCEAN MAJESTY”
24 Απρ

Η ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος στην Εύβοια και η προώθηση προγραμμάτων κρουαζιερόπλοιων με προσεγγίσεις στα ευβοϊκά λιμάνια, αποτέλεσε το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώθηκε την Πέμπτη 20 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του κρουαζιερόπλοιου “OCEAN MAJESTY”, που ήταν ελλιμενισμένο για τον σκοπό αυτό, στο λιμάνι της Χαλκίδας. Την εκδήλωση, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, διοργάνωσαν ο Δήμος […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP