Ευχαριστήρια επιστολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας στον Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.

Ευχαριστήρια επιστολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας στον Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.
16 Δεκ

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, κ. Αναστάσιος Χρυσανθόπουλος, προς την Πρόεδρο του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ., Ελένη Αϊδίνη, στην οποία αναφέρει τα εξής :

«Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε,

Μετά την ολοκλήρωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τοξοβολίας Κλειστού Χώρου που έλαβε χώρα στην Χαλκίδα το διήμερο 10 και 11 Δεκεμβρίου 2022, η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας επιθυμεί να εκφράσει για μια ακόμα φορά τις ευχαριστίες της προς τον Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. και εσάς προσωπικά για την αμέριστη υποστήριξη σας στη διοργάνωση.

Η Χαλκίδα και οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της έχουν δείξει εμπράκτως την αγάπη τους για το άθλημα της τοξοβολίας και ανυπομονούμε ήδη για την επόμενη μας συνάντηση».

Σχετικά Άρθρα

Συνέντευξη Τύπου – Chalkida Bridges Marathon
28 Σεπ

Στα πλαίσια του “Chalkida Bridges Marathon” που θα γίνει την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017, θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου, αύριο, Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 12.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Μεγάρου Κότσικα (Φαρμακίδου 15, 1ος Όροφος). Στα παρακάτω link δείτε και προωθείστε το διαφημιστικό trailer του αγώνα: https://vimeo.com/233965143 – https://youtu.be/v5bx6uaEHxI

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2023 σε στεριά και θάλασσα«ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΛΗΛΑΝΤΙΟ»
21 Φεβ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΑΝΤΙ, ΚΥΡΙΑΚΗ 26/2 και ώρα : 12:00Η παρέλαση του καρναβαλιού στην παραλία του Λευκαντίου ξεκινά με τη συμμετοχή ομάδων καρναβαλιστών συλλόγων, αθλητικών σωματείων, σχολείων και ανεξάρτητων συμμετοχών από όλο το Ληλάντιο ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ και ώρα : 11:00Στην παραλία Αγ. Νικολάου (Μπούρτζι)Διοργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ.Νικολάου.Πλατεία Προσφύγων Ν. Λαμψάκου Διοργάνωση Εξωραϊστικός Μορφωτικός Σύλλογος ”Αναξαγόρας” […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP