Η ομάδα του ΝΟΧ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ, στην επίσημη φωτογράφηση για την αποστολή της Εθνικής Ομάδας, εν όψει του European Game Krakow 2023 στις 26/06 έως 03/07.

Η ομάδα του ΝΟΧ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ, στην επίσημη φωτογράφηση για την αποστολή της Εθνικής Ομάδας, εν όψει του European Game Krakow 2023 στις 26/06 έως 03/07.
21 Ιούν

Η επίσημη φωτογράφιση της Ελληνικής Αποστόλης #teamhellas, διεξήχθη χθες 17/6 στο Παναθηναϊκό Στάδιο από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εν όψει των European Games krakow 2023, της σημαντικότερης Ευρωπαϊκής  αθλητικής διοργάνωσης της χρονιάς. 

Στη φωτογράφιση συμμετείχαν ο Γιάννης Ζάχος  και Ανθίππη Σκυριώτη, του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας.

 Ο Γιάννης Ζάχος,  με αυτόν τον αγώνα κάνει επίσημο ντεμπούτο στην Εθνική ομάδα Κανόε Καγιακ Σλάλομ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κ-Κ. στο αγώνισμα του Κανόε Σλάλομ. Η Ανθίππη Σκυριώτη,  θα είναι  αρχηγός της Ελληνικής αποστολής  Κανόε Καγιάκ σλάλομ στην Κρακοβία της Πολωνίας από τις 26/6 έως 3/7, στην οποία θα συμμετέχουν επίσης οι Χρήστος Τσακμάκης και Χάρης Τρωιαννός. Είμαστε πολύ συγκινημένοι, περήφανοι και αισιόδοξοι, αφού νιώθουμε ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο.

Σχετικά Άρθρα

Πλησιάζει η πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Αναβάσεων!
27 Μαρ

Η ιστορική Ανάβαση Ριτσώνας θα αποτελέσει για άλλη μια χρονιά τον εναρκτήριο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και θα διεξαχθεί το διήμερο 8 και 9 Απριλίου. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει και φέτος το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ), ενώ στο πλευρό του θα βρίσκεται ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), στηρίζοντας έμπρακτα […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP