Στη Χαλκίδα, το «Πανελλήνιο Κύπελλο TAEKWONDO “Γεώργιος Βόλαρης” Ανδρών/Γυναικών, Εφήβων/Νεανίδων και Παίδων/Κορασίδων»

Στη Χαλκίδα, το «Πανελλήνιο Κύπελλο TAEKWONDO “Γεώργιος Βόλαρης” Ανδρών/Γυναικών, Εφήβων/Νεανίδων και Παίδων/Κορασίδων»
31 Ιαν

Η Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων και του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ., διοργάνωσαν το «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAEKWONDO “Γεώργιος Βόλαρης” Ανδρών/Γυναικών, Εφήβων/Νεανίδων και Παίδων/Κορασίδων», που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα, από τις 28 έως τις 30 Ιανουαρίου 2022, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου «Τ.Καμπούρης» .

            Συμμετείχαν 900 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα και  για άλλη μια φορά ο Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. δέχθηκε τα συγχαρητήρια από την Ομοσπονδία ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, για την άψογη λειτουργία  και τις υπηρεσίες του Δημοτικού Γυμναστηρίου. 

Σχετικά Άρθρα

Ποδηλατικός αγώνας «Γυρίσματα Αφρατίου – Χαλκίδας»
15 Μαρ

Ποδηλατικό αγώνα «Γυρίσματα Αφρατίου – Χαλκίδας» διοργανώνει ο Νέος Ποδηλατικός Όμιλος Χαλκίδας, το Master Bike, με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αφρατίου, την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 και ώρα 11.00 το πρωί.

‘’CHALKIS BASKET 2023’’ Τετάρτη 07-06-2023
8 Ιούν

Τρεις αγώνες για τον β’ όμιλο.Η Remal Madrid με ανατροπή στο σκορ από το -10 στην τελευταία περίοδο, πήρε τη νίκη απέναντι στους Άβαντες, σε ένα από τα καλύτερα ματς που έχουν γίνει στο τουρνουά.Οι Los Otros νίκησαν το Τεχνικό Γραφείο Μπέλλος κάνοντας το 3/3 σε ένα ντέρμπι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες!Οι Αεράτοι επικράτησαν με […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP