Την Ομάδα της Ιρλανδίας, θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα, στον πρώτο της αγώνα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών U20, που θα διεξαχθεί στη Χαλκίδα, το διάστημα απο 15 έως 24 Ιουλίου. Οι αγώνες θα διεξάγονται στα Γυμναστήρια “Τάσος Καμπούρης” και “Μελίνα Μερκούρη”.
1ος Ποδηλατικός Γύρος Χαλκίδας
Η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών (Π.Ε.Π.Α.) με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τον πρώτο ποδηλατικό αγώνα αντοχής στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016.
Μπορείτε να δείτε την προκήρυξη του αγώνα ΕΔΩ
Σχετικά Άρθρα
Σκάκι – Σιμουλτάνε, αγώνας επίδειξης με 40 αντιπάλους ταυτόχρονα (παιδιά και ενήλικες) απο τον Δημήτριο Μπαλόκα, επικεφαλής προπονητή της Ευβοϊκής Ένωσης Σκακιστών, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 και ώρα 7.30 το απόγευμα, στο στρογγυλό της παραλίας Χαλκίδας, με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ. Όλοι οι συμμετέχοντες κερδίζουν ένα μήνα δωρεάν μαθήματα σκακιού.

