Dirt Games Challenge: 35 οδηγοί, μια χωμάτινη διαδρομή, ένα μοναδικό θέαμα

Dirt Games Challenge: 35 οδηγοί, μια χωμάτινη διαδρομή, ένα μοναδικό θέαμα
22 Οκτ

Το Dirt Games Challenge επέστρεψε στην Πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Χαλκίδας, απο όπου ξεκίνησε πέρυσι. Την Κυριακή το πρωί, όσοι βρέθηκαν εκεί, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αναμετρήσεις ανάμεσα σε 18 αυτοκίνητα και 17 φόρμουλες, σε μια χωμάτινη διαδρομή, με στόχο τον καλύτερο χρόνο.
Την διοργάνωση είχε αναλάβει το ΑΣΜΑ, με τη στήριξη του Οργανισμού Άθλησης του Δήμου Χαλκιδέων και την έγκριση της OMAE «official» .

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, και το θέαμα ήταν μοναδικό για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στο facebook, στη σελίδα του Gohalkida

(φωτογραφίες απο τον Γ.Παπανικολάου)

 

Σχετικά Άρθρα

Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, την Παρασκευή
18 Δεκ

Στο Κλειστό Γυμναστήριο “Τάσος Καμπούρης” Κανήθου υποδέχεται ο Ηρακλής Χαλκίδας τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, και ώρα 17.00. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά απο το κανάλι της ΕΡΤ 2. Όλη η πόλη στηρίζει την Ομάδα μας με δυναμική παρουσία στις κερκίδες.

IRINI Cup 2018
18 Μάι

IRINI Cup 2018 #Chalkida #irincup2018 #doappex#politismos Το αθλητικό σωματείο Α.Σ. ΕΙΡΗΝΗ Χαλκίδας, σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλκιδέων και τον Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ., διοργανώνει το 1ο Διεθνές Μίτινγκ Ρυθμικής Γυμναστικής στην Χαλκίδα! 25 εως 27 Μαϊου 2018! Η εκδήλωσης είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ακαδημίας.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP