Η Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Ανδρών, χάλκινη στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και ασημένια Ολυμπιονίκης στο Τόκιο, σας προσκαλεί στον πρώτο της φιλικό αγώνα, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Ιουλίου και ώρα 20:00, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας, εν όψει της προετοιμασίας για τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Σπλιτ της Κροατίας .
Φωτογραφίες από την Ανάβαση Ριτσώνας
Valvoline, Α.Σ.Μ.Α, Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, Αθλητισμός, Ανάβαση Ριτσώνας, ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ, ΔΟΑΠΠΕΧ
30
Απρ
Σχετικά Άρθρα
1ο Φιλικό προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας
Με το σύνθημα “Προτεραιότητα στο Ποδήλατο”, θα πραγματοποιηθεί ποδηλατοπορεία στη Χαλκίδα, στα πλαίσια της 10ης Πανελλαδικής Ποδηλατοπορείας, την Κυριακή 14 Μάη, στις 11.30 το πρωί. Σημείο συγκέντρωσης στα Αγάλματα της παραλίας Χαλκίδας.



































