Η Αθλητική Ομοσπονδία KICKBOXING, σε συνεργασία με το Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. , διοργανώνουν η Χαλκίδα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KICKBOXING 2021, στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων και Παίδων – Κορασίδων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Παρασκευή 10, Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, από ώρα 07:00 έως 23:00, στο Δημοτικό Γυμναστήριο Κανήθου «Τ. Καμπούρης».
IRINI Cup 2018
18
Μάι
IRINI Cup 2018 #Chalkida #irincup2018 #doappex#politismos
Το αθλητικό σωματείο Α.Σ. ΕΙΡΗΝΗ Χαλκίδας, σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλκιδέων και τον Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ., διοργανώνει το 1ο Διεθνές Μίτινγκ Ρυθμικής Γυμναστικής στην Χαλκίδα! 25 εως 27 Μαϊου 2018!
Η εκδήλωσης είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ακαδημίας.

Σχετικά Άρθρα
Λόγω των εκτάκτων εργασιών απολύμανσης στις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου, η πισίνα θα παραμείνει κλειστή, για σήμερα Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020.

