Μανίκας – Χανταμπάκης και ο Survivor, Ηλίας Βαλάσης τρέχουν στο Chalkida Bridges Marathon! Εσύ;

Μανίκας - Χανταμπάκης και ο Survivor, Ηλίας Βαλάσης τρέχουν στο Chalkida Bridges Marathon! Εσύ;
19 Απρ

Οι παρουσιαστές, Γιώργος Μανίκας και Στέλιος Χανταμπάκης, που αγάπησαν και τους αγάπησε και η Χαλκίδα, μετά το Θαλασσινό Καρναβάλι, θα ξαναβρεθούν κοντά μας, για καλό σκοπό!

Μανίκας και Χανταμπάκης θα τρέξουν στο Chalkida Bridges Marathon, την Κυριακή 26 Απριλίου! Μαζί με την παρέα τους στηρίζουν τον καλό σκοπό του 2ου ΛαΪκού Αγώνα Δρόμου Χαλκίδας, έμπρακτα. Μεταξύ των φίλων τους, που δηλώνουν συμμετοχή στον αγώνα, είναι και ο γνωστός απο το reality Survivor, Ηλίας Βαλάσης!

Δήλωσε συμμετοχή κι εσύ, Τρέξε μαζί μας!!

M-X1

Στα πλαίσια της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παρέμβασης διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά στην πόλη της Χαλκίδας, «Λαϊκός Αγώνας Δρόμου», από το ΔΟΑΠΠΕΧ (Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας) σε συνεργασία με τον Πανευβοϊκό Σύλλογο «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ», τον Σύλλογο Γυμναστών Χαλκίδας, την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Εύβοιας και υπό την επίβλεψη του ΣΕΓΑΣ.

 

Σχετικά Άρθρα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 2019 - Α΄ Νοτίου Ομίλου
4 Ιούλ

Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ., σε συνεργασία με την ΕΑΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας και το Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), διοργανώνουν, το «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α΄ Νοτίου Ομίλου», που θα διεξαχθεί, το Σάββατο 13 Ιουλίου και Κυριακή 14 Ιουλίου 2019, στη Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

Ημερίδα Πρόκρισης Grand Prix και ημερίδα 9-10-11-12 ετών
4 Οκτ

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016, στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας, θα γίνει η Ημερίδα Ορίων Grand Prix και ημερίδα 9-10-11-12 ετών της Περιφέρειας Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας, σε δύο (2) αγωνιστικές ενότητες. Η έναρξη των αγώνων θα γίνει το Σάββατο 5/11/16 στις 10.00 και το απόγευμα στις 16:30.    

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP