“Βραϊμάκια 2016” – Ρεκόρ συμμετοχών

Βραϊμάκια 2016 - Ρεκόρ συμμετοχών
3 Ιούν

Ρεκόρ συμμετοχών έχει σημειωθεί στους 7ους αγώνες στίβου «Δημήτρης Βραϊμάκης», που θα διεξαχθούν στη Χαλκίδα το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 και ώρα 4 το απόγευμα με 9 το βράδυ, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων φτάνει τους 600 και μεταξύ αυτών είναι πρωταθλητές και υψηλού επιπέδου αθλητές από Ελλάδα και Κύπρο.
Αναβαθμίζονται φέτος οι αγώνες «Βραϊμάκια», που φαίνεται πως κερδίζουν από την αίγλη των «Βενιζελείων» που πραγματοποιούνται την ίδια ημερομηνία στην Κρήτη, αφού ο ΣΕΓΑΣ συμπεριλαμβάνει τους αγώνες της Χαλκίδας στο καλεντάρι του, και στηρίζει με έμψυχο δυναμικό τη διοργάνωση.
Μάλιστα, αναμένεται να παραστεί στους αγώνες της Χαλκίδας, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, κ. Παναγόπουλος.
Το Σάββατο 4 Ιουνίου, στις 4 το απόγευμα, όλοι στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, στηρίζουμε τα 7α “Βραϊμάκια”.

Το τελικό πρόγραμμα των αγώνων στίβου

teliko-programma

Σχετικά Άρθρα

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2023 σε στεριά και θάλασσα«ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΛΗΛΑΝΤΙΟ»
21 Φεβ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΑΝΤΙ, ΚΥΡΙΑΚΗ 26/2 και ώρα : 12:00Η παρέλαση του καρναβαλιού στην παραλία του Λευκαντίου ξεκινά με τη συμμετοχή ομάδων καρναβαλιστών συλλόγων, αθλητικών σωματείων, σχολείων και ανεξάρτητων συμμετοχών από όλο το Ληλάντιο ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ και ώρα : 11:00Στην παραλία Αγ. Νικολάου (Μπούρτζι)Διοργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ.Νικολάου.Πλατεία Προσφύγων Ν. Λαμψάκου Διοργάνωση Εξωραϊστικός Μορφωτικός Σύλλογος ”Αναξαγόρας” […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP