Dirt Games Challenge – Αγώνας πανελλήνιου ενδιαφέροντος στη Χαλκίδα

Dirt Games Challenge - Αγώνας πανελλήνιου ενδιαφέροντος στη Χαλκίδα
18 Οκτ

Το σωματείο Α.Σ.Μ.Α Αγωνιστικό και η ομάδα των Dirt Games με την υποστήριξη του Οργανισμού Άθλησης και του Δήμου Χαλκιδέων και την έγκριση της OMAE «official» διοργανώνουν τον 3ο Γύρο του Dirt Games Challenge στην πίστα Motocross της Χαλκίδας, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 στις 10:00. Στο χώρο όπου ξεκίνησε πέρυσι, το 2016 πειραματικά και κατέληξε θεσμός.
Οι διοργανωτές με τον Δήμαρχο Χαλκίδας, Χρήστο Παγώνη, την Πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη και τον εκπρόσωπο της εταιρείας SUBARU, μεγάλου χορηγού του αθλητικού event, Γιάννη Χεκιμιάν, καθώς και τον χορηγό, Μιχάλη Θαλάσση του myKTEO, παραχώρησαν την Τρίτη, το απόγευμα, συνέντευξη τύπου, όπου παρουσίασαν όλα τα στοιχεία που καθιστούν το συγκεκριμένο αγώνα ξεχωριστό, πανελλαδικού ενδιαφέροντος και όπως τόνισε και ο κ.Παγώνης, με πολλαπλές ευεργετικές δυνατότητες για τη Χαλκίδα.
Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Οργανισμό Άθλησης για τις προσπάθειες που καταβάλλει σε κάθε αθλητική διοργάνωση, ώστε το αποτέλεσμα να έχει επιτυχία. Παράλληλα, αναφερόμενος στην Πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, αποκάλυψε την πρόθεση, σύντομα να προχωρήσουν στη δημιουργία μόνιμων εγκαταστάσεων, για αθλήματα μηχανών και αυτοκινήτων.
Απο την πλευρά της η κ.Ζλακώνη, τόνισε πως του 2ου Dirt Games στη Χαλκίδα, έπεται και συνέχεια, αφού είναι σε επικοινωνία με το ΑΣΜΑ, για τη διεξαγωγή κι άλλων παρεμφερών αθλητικών αγωνισμάτων. Άλλωστε, επισήμανε ότι ακολουθεί τις εντολές του Δημάρχου που αφορούν στην εξωστρέφεια του Δήμου μέσω εκδηλώσεων. Η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, κάλεσε όλους να βοηθήσουν την πόλη προς αυτή την κατεύθυνση, υποστηρίζοντας πως ο αθλητισμός και ο πολιτισμός είναι τα μόνα που μπορούν να πάνε τη Χαλκίδα μπροστά. «Έχουμε σχέδια για την πίστα», επιβεβαίωσε και η κ.Ζλακώνη.
Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Αγώνα, κ.Νίκος Κόγιας ευχαρίστησε απο καρδιάς τόσο τον Δήμαρχο όσο και την Πρόεδρο του Οργανισμού, που έχουν αγκαλιάσει τις δράσεις του ΑΣΜΑ. «Δεν το έχουμε συναντήσει σε καμία άλλη πόλη αυτό. Δεν μας έχουν πει πουθενά όχι, και βοηθούν ώστε οι αγώνες να παρέχουν ασφάλεια καταρχήν και μετά θέαμα», δήλωσε ο κ.Κόγιας και κάλεσε όλο τον κόσμο την Κυριακή στην Πίστα, αφού η είσοδος είναι ελεύθερη και ο καιρός θα προσφέρεται για να απολαύσουμε τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και τις χωμάτινες φόρμουλες, που λαμβάνουν μέρος.
Επίσης, ο κ.Κόγιας ευχαρίστησε το μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης, τη Subaru, καθώς και τον κ.Θαλάσση. «Θα κάνουμε το καλύτερο» διαβεβαίωσε ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής.
Ο Αλυτάρχης του αγώνα, κ.Καττής αναφέρθηκε σε τεχνικά θέματα του αγώνα, που αφορούν τη διαδρομή των 2300μ., τις συμμετοχές που φτάνουν τις 35 (18 αυτοκίνητα και 17 φορμουλάκια), ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του, για επιτυχία της διοργάνωσης και του αγώνα.
Παρών στη συνέντευξη τύπου ήταν και ο Τεχνικός Σύμβουλος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Πανταζής Ρούσσος, ο οποίος μεταξύ άλλων κάλεσε όλους όσους βρεθούν στην Πίστα την Κυριακή, να διατηρήσουν το χώρο καθαρό.
Περισσότερες πληροφορίες για το Dirt Games, έδωσε ο Κωνσταντίνος Σταύρου, επισημαίνοντας πως η επιτυχία του πρώτου αγώνα, πέρυσι στη Χαλκίδα, τους οδήγησε στο να διεκδικήσουν την πραγματοποίηση 4 αγώνων φέτος. Ήδη οι 2 έγιναν στην Πελοπόννησο και 12 του επόμενου μήνα, θα γίνει ο 4ος στα Μέγαρα.
Τη χαρά του, που έχει τη δυνατότητα να στηρίζει αυτό το αθλητικό γεγονός εξέφρασε ο κ.Μιχάλης Θαλάσσης, αναφερόμενος στις δικές του παιδικές αλλά και αγωνιστικές εμπειρίες με τα αυτοκίνητα, ενώ τόνισε πως είναι πάντα κοντά στον αθλητισμό και την πόλη του.
Τέλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της SUBARU, κ.Γιάννης Χεκιμιάν ενημέρωσε για τη δυνατότητα που θα έχει το κοινό για test drive των νέων μοντέλων αυτοκινήτων της SUBARU σε συνθήκες εκτός δρόμου, παράλληλα με τον αγώνα την Κυριακή το πρωί. Θα προηγηθεί παρόμοια παρουσίαση των αυτοκινήτων την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί στην Πίστα, για καλεσμένους δημοσιογράφους απ’ όλη την Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Μουσική βραδιά με τη Μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος στη Χαλκίδα
18 Ιούλ

Ο μήνας Ιούλιος φέτος στη Χαλκίδα είναι ξεχωριστός, αφού είναι αφιερωμένος στη μουσική και τις Φιλαρμονικές. Εξαιρετικές μπάντες έχουν φιλοξενηθεί μέχρι σήμερα στην πόλη μας (Φ.Ο Αστυνομίας, Στρατού), από το ΔΟΑΠΠΕΧ, χαρίζοντάς μας μοναδικές μουσικές βραδιές. Έτσι λοιπόν θα έχουμε την ευκαιρία, την Κυριακή 23 Ιουλίου και ώρα 21.00, στην πλατεία Μάλλιου (Κόκκινο Σπίτι), να […]

Σύσκεψη διοργανωτών για τον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Χαλκίδας
14 Απρ

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε μεταξύ των εκπροσώπων διοργανωτών, για τον 2ο Λαϊκό Δρόμο Χαλκίδας – Chalkida Bridges Marathon, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Απριλίου, και έχει φιλανθρωπικό σκοπό. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP