Ξεκίνησε η νέα κολυμβητική περίοδος στο Κολυμβητήριο Χαλκίδας

Ξεκίνησε η νέα κολυμβητική περίοδος στο Κολυμβητήριο Χαλκίδας
6 Οκτ

Με τον καθιερωμένο αγιασμό, που τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου στο Κολυμβητήριο Χαλκίδας, από τον αιδεσιμώτατο π. Ιωάννη Φαφούτη, ξεκίνησε η νέα κολυμβητική περίοδος.
Η φετινή τελετή είχε ξεχωριστό χαρακτήρα, καθώς για πρώτη φορά μετά την κατασκευή του Κολυμβητηρίου το 1989, η παρούσα Δημοτική Αρχή, προχώρησε στη ριζική επισκευή του.
Συγκεκριμένα, έγιναν παρεμβάσεις στον μηχανολογικό εξοπλισμό, που είχε φτάσει πλέον στα όριά του και εγκυμονούσαν κίνδυνοι για την ασφάλεια των αθλητών και των λοιπών εμπλεκομένων. Επίσης, έγιναν ελαιοχρωματισμοί, οικοδομικές εργασίες για την επέκταση των αποδυτηρίων, αφού ο αριθμός των αθλητών έχει αυξηθεί.
Η λειτουργία του κολυμβητηρίου σε ετήσια βάση, έχει κόστος 350.000,00€ και για τον λόγο αυτό, όλοι πρέπει να προστατεύουμε τις εγκαταστάσεις και σε συνεργασία με τους υπευθύνους του Δήμου και του ΔΟΑΠΠΕΧ, να πετυχαίνουμε την εύρυθμη λειτουργία του Κολυμβητηρίου.

Σχετικά Άρθρα

Συναυλία ΓΕΛ Κανήθου – «Νότες Κάτω απο τ' Αστέρια»
19 Ιούν

Η Μουσική Πολιτιστική Ομάδα του ΓΕΛ Κανήθου και Οργανισμός Πολιτισμού (ΔΟΑΠΠΕΧ) του Δήμου Χαλκιδέων, συνδιοργανώνουν συναυλία με τίτλο «ΝΟΤΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ Τ’ ΑΣΤΕΡΙΑ», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 και ώρα 21.00, στην πλατεία Μάλλιου, στο Κόκκινο Σπίτι. Ενορχήστρωση-Δ/νση: Γιώργος Αντωνίου Υπεύθυνοι προγράμματος: Γιώργος Καραγκούνης και Σοφία Χαντζή

Παρουσίαση της Ανθολογίας Ποίησης της Γεωργίας Λαδογιάννη
30 Σεπ

Παρουσίαση της Ανθολογίας Λυρισμού Νεοελληνικής Ποιήσεως του 20ου αιώνα «Σκοτεινή Ρίζα», της καθηγήτριας Ελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κα. Γεωργίας Λαδογιάννη. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19.00, στο Θέατρο Παπαδημητρίου, με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ. Είσοδος Ελεύθερη.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP