Στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων χειροσφαίρισης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024, η Χαλκίδα θα φιλοξενήσει τη διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ των Εθνικών ομάδων ανδρών ΕΛΛΑΔΑΣ – ΒΕΛΓΙΟΥ, που θα γίνει την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:00, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου, «Τ. Καμπούρης».
Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.
Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) , θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022 και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Φαρμακίδου 15 – 1ος όροφος ) και περιλαμβάνει τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑ 1ο: Νυχτερινός αγώνα σε δημόσιο δρόμο στην Χαλκίδα με την επωνυμία EVRIPOS NIGHT RUN 22
ΘΕΜΑ 2ο: Άνοιγμα Τραπεζικού Λογαριασμού Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. για την είσπραξη εσόδων από αθλητικές ή άλλες διοργανώσεις
ΘΕΜΑ 3ο: Διακήρυξη Εκμίσθωσης Θερινού Κινηματογράφου «REX»
ΘΕΜΑ 4ο : Περί Πρακτικής άσκησης φοιτητή
ΘΕΜΑ 5o : Aποδοχή Τακτικής Επιχορήγησης από τον Δήμο Χαλκιδέων Μηνός Mαρτίου 2022
Επισήμανση: Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 της αρ. Δ1α/ΓΠ. Οικ. 81558/29-12-2021 (ΦΕΚ Β’ 6290) ΚΥΑ , οι συνεδριάσεις συλλογικών οργάνων γίνεται μέσω φυσικής παρουσίας όσων συμμετεχόντων είναι πλήρως εμβολιασμένοι σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 9 ή νοσήσαντες κατά το τελευταίο τρίμηνο , σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 9. Στην περίπτωση αυτή οι συμμετέχοντες που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή δεν έχουν νοσήσει κατά το τελευταίο τρίμηνο , συμμετέχουν μέσω ηλεκτρονικών μέσων. (Τηλεδιάσκεψη)
Σχετικά Άρθρα
Λόγω ακαταλληλότητας του εξοπλισμού, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι κατασκευές των παιδιών που θα πραγματοποιούταν από το Εργαστήρι Τέχνης Χαλκίδας στην πέργκολα του Αγίου Νικολάου ακυρώνονται. Το υπόλοιπο πρόγραμμα παραμένει ως έχει. Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερωθείτε με Δελτίο Τύπου.

