Εγγραφές νέων μελών στη Φιλαρμονική Ορχήστρα

Εγγραφές νέων μελών στη Φιλαρμονική Ορχήστρα
19 Σεπ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές νέων μαθητών στη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλκιδέων, για την καλλιτεχνική περίοδο 2022 – 2023. Στη Φιλαρμονική λειτουργούν τμήματα εκμάθησης πνευστών και κρουστών οργάνων, καθώς και των απαιτούμενων μαθημάτων θεωρίας της μουσικής, από ομάδα καταξιωμένων καθηγητών. Στα τμήματα μπορούν να εγγραφούν μικροί και μεγάλοι μαθητές από 8 ετών και άνω ανεξαρτήτως μουσικών γνώσεων. Σημειώνουμε ότι το όργανο και η διδασκαλία είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 Η διδασκαλία περιλαμβάνει όλα τα μουσικά όργανα της μπάντας, όπως: Ξύλινα πνευστά: Φλάουτο – Κλαρινέτο – Σαξόφωνο. Χάλκινα πνευστά: Τρομπέτα – Τρομπόνι – Κόρνο – Βαρύτονο – Τούμπα. Κρουστά: Ντράμς – Ταμπούρο – Γκράν κάσα & πιατίνια.

Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά στο κτίριο της Φιλαρμονικής, οδός Τζαβέλα 5 από τις 12.00 – 18.00. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2221061071 – 2221021517 & 6945770064, e-mail: dchalkis@otenet.gr

Σχετικά Άρθρα

Αναβολή Πολιτιστικών εκδηλώσεων ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-«ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2020»
14 Αυγ

Λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, στην οποία έχει τεθεί ο Δήμος Χαλκιδέων, από την τραγική θεομηνία που έπληξε πολλούς συμπολίτες μας, ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), έλαβε την απόφαση να αναβληθούν όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις μέχρι και το τέλος του μηνός Αυγούστου.

ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ - Πανελλήνιο Κύπελλο «Κωνσταντίνος Θωμαϊδης» και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών
9 Ιούν

Η Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ επέλεξε για άλλη μια φορά τη Χαλκίδα, για τη διεξαγωγή των αγώνων του Πανελληνίου Κυπέλλου «Κωνσταντίνος Θωμαϊδης» και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών έτους 2022, με τη συμπαράσταση του Δήμου Χαλκιδέων και του ΔΟΑΠΠΕΧ. Οι αγώνες θα γίνουν  από την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 έως και την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022 , στο […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP