«ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2022» – Συναυλία Ρένα Μόρφη

«ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2022» - Συναυλία Ρένα Μόρφη
23 Αυγ

Στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2022», που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), σας γνωρίζουμε ότι θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τη «ΡΕΝΑ ΜΟΡΦΗ» (Διοργάνωση Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022 στις 9:30 μ.μ. στην Πλατεία Μάλλιου (Κόκκινο Σπίτι) αντί για το Δημοτικό Θέατρο «Ορέστη Μακρή», όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.Μετά τις sold out εμφανίσεις της στην Αθήνα τον χειμώνα που πέρασε και ενώ ετοιμάζει τα νέα δισκογραφικά της βήματα, η Ρένα Μόρφη θα γιορτάσει μαζί μας την χαρά του φετινού καλοκαιριού με μια μοναδική εμφάνιση στη ΧΑΛΚΙΔΑ!
Η Ρένα Μόρφη, με την βελούδινη φωνή και τη τόσο ξεχωριστή και μοναδική σκηνική παρουσία, τις λάτιν διασκευές λαϊκών τραγουδιών και τις πολλές ραδιοφωνικές της επιτυχίες, αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση στο ελληνικό τραγούδι.Μια χαρισματική φωνή γεμάτη πάθος και συναίσθημα, μια μπάντα-παρέα με εξαιρετικούς μουσικούς και ένα πρόγραμμα έκπληξη, που μπορεί με άνεση να κινηθεί πέρα από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ρένας και το τελευταίο album της ΣΑΜΠΑ ΤΣΙΚΙΤΑ, σε επιλογές από Ζαμπέτα ως J Balvin.
Σας περιμένουμε να απολαύσετε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που έχει απ΄ όλα και αναδεικνύει για μια ακόμα φορά το εύρος της φωνής της, τη μοναδική ικανότητά της να ελίσσεται πολύ επιτυχημένα ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, το δυναμισμό της, το μπρίο και το πάθος της, το ανεξάντλητο κέφι αλλά και την ευαισθησία της, και τη καθηλωτική παρουσία της Ρένας Μόρφη επάνω στη σκηνή.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σχετικά Άρθρα

Βρείτε τους Δημοτικούς Χώρους Parking της Χαλκίδας, και στο google maps, για την Κυριακή 13 Μαρτίου
10 Μαρ

Για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης στο κέντρο της πόλης την Κυριακή 13 Μαρτίου, έχουν χωροθετηθεί 3 δωρεάν χώροι στάθμευσης από όπου θα υπάρχει συνεχής ροή αστικών λεωφορείων για τη μεταφορά των καρναβαλιστών και επισκεπτών στην παραλία Χαλκίδας. Έχουν σηματοδοτηθεί και στους χάρτες google maps ως “Δημοτικός Χώρος parking” για όσους χρησιμοποιούν GPS. Προσδοκούμε στη συνεργασία […]

Μουσικές βραδιές στους 2 Πύργους Μύτικα
1 Αυγ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μύτικα με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων διοργανώνει μουσικές βραδιές στους Δύο Πύργους Μύτικα. Ώρα έναρξης των εκδηλώσεων 21.00. Τιμή εισόδου 5 ευρώ με δικαίωμα ποτού ή αναψυκτικού. Πρόγραμμα εκδηλώσεων: Τετάρτη 2 Αυγούστου, DJ σύγχρονη ξένη και ελληνική μουσική με τη Νατάσα Σκορδά Σάββατο 5 Αυγούστου, Ζωντανή έντεχνη μουσική […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP