Καρναβάλι Χαλκίδας 2023 σε στεριά και θάλασσα – «Βούλιαξε» η Χαλκίδα

Καρναβάλι Χαλκίδας 2023 σε στεριά και θάλασσα - «Βούλιαξε» η Χαλκίδα
27 Φεβ

Με ένα «τρελό» Αποκριάτικο πάρτι, πολύ κέφι και χορό, χιλιάδες πολίτες και επισκέπτες, ολοκληρώθηκαν οι φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις για το Καρναβάλι Χαλκίδας 2023 σε στεριά και θάλασσα, στον Δήμο Χαλκιδέων.

Το Καρναβάλι ξεκίνησε με τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και τον παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο να δίνουν το έναυσμα για την παρέλαση των πεζοπόρων τμημάτων, την εμφάνιση των KrotalArta, από το Κεντρικό Ωδείο Άρτας και της βασίλισσας του Καρναβαλιού. Μια μεγάλη παρέλαση με περισσότερους από 1400 μικρούς και μεγάλους Καρναβαλιστές, με πολύχρωμες και ευρηματικές στολές, χιούμορ και πρωτοτυπία, κατασκευές και άρματα, ξεχύθηκαν στους δρόμους δίνοντας τον αποκριάτικο παλμό, κέφι και μηνύματα χαράς και αισιοδοξίας, καταλήγοντας στην παραλία της Χαλκίδας, όπου «δεν έπεφτε καρφίτσα» από τον συγκεντρωμένο κόσμο.

Αμέσως μετά, τη σκυτάλη πήρε η Θαλασσινή παρέλαση, με εκατοντάδες πλεούμενα και πληρώματα να παρελαύνουν και να κάνουν σχηματισμούς στο Στενό του Ευρίπου, σε ένα υπερθέαμα μουσικής, πυροτεχνημάτων, εφέ ήχου και φωτός και το παραδοσιακό κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου, μέσα στη θάλασσα.

Η βραδιά έκλεισε με τη μεγάλη συναυλία των STAVENTO και της ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ, οι οποίοι έβαλαν «φωτιά» με τις επιτυχίες τους και διασκέδασαν τον κόσμο μέχρι αργά το βράδυ.

Σχετικά Άρθρα

Πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των καλλιτεχνικών δομών του ΔΟΑΠΠΕΧ
26 Αυγ

Πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με αντίτιμο O Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας – Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.» , ανακοινώνει ότι θα προβεί στην πρόσληψη συνολικά είκοσι ατόμων (20) με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (με αντίτιμο) ωρομίσθιας απασχόλησης μέχρι 30 ώρες εβδομαδιαίως, για την κάλυψη των εκπαιδευτικών […]

Chalkida Bridges Marathon - 15 Μαΐου 2016. Δήλωσε συμμετοχή κι Εσύ! ΤΡΕΧΩ – ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ – ΠΡΟΣΦΕΡΩ
22 Μαρ

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, στα πλαίσια της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παρέμβασης διοργανώνεται για τρίτη χρονιά στην πόλη της Χαλκίδας, «3ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου» “Chalkida Bridges Marathon”, από το ΔΟΑΠΠΕΧ (Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας) σε συνεργασία με τον Πανευβοϊκό Σύλλογο «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ», τον Σύλλογο Γυμναστών Χαλκίδας, την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP