Παιδικό θέατρο “ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ “, της Πηνελόπης Δέλτα

Παιδικό θέατρο “ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ “, της Πηνελόπης Δέλτα
6 Σεπ

Η Παιδική Σκηνή της Κάρμεν Ρουγγέρη ταξιδεύει στην Χαλκίδα και μας προσκαλεί να απολαύσουμε ένα έντεχνο, διαχρονικό παραμύθι, βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα, όπου η πατρίδα και τα δεινά της, μεταφέρονται με έναν εύληπτο και μαγικό τρόπο. Στο βασίλειο των Μοιρολάτρων ο Αστόχαστος γιος του βασιλιά Συνετού, διαδέχεται τον πατέρα του στον θρόνο. Ο νέος βασιλιάς ενδιαφέρεται μόνο για διασκέδαση και καλοπέραση. Όπως είναι φυσικό σε λίγο καιρό το βασίλειο καταρρέει. Το θησαυροφυλάκιο αδειάζει! Η χώρα δανείζεται συνέχεια και ο τόπος ερημώνει. Μην αντέχοντας αυτή την κατάσταση ο γιος του βασιλιά αποφασίζει να δράσει. Με βοηθό την μικρή του αδερφή και μετά από πολλές περιπέτειες θα κατορθώσει να εμπνεύσει πίστη και εμπιστοσύνη στον λαό του ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουν να ανορθωθεί η χώρα. Το βασιλόπουλο, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, θα μπορούσε να είναι ο νέος Έλληνας που βρίσκει τη δύναμη και τον τρόπο ώστε να ξαναγεννηθεί η πατρίδα του. Είναι ένα έργο με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πλοκή, που σίγουρα θα διασκεδάσει τα παιδιά, αλλά συγχρόνως θα τα διδάξει με έμμεσο τρόπο, μια που μιλάει για τις αξίες: της εργασίας, της δικαιοσύνης, της προσπάθειας, της ανδρείας, της συλλογικότητας σε αντίθεση με την τεμπελιά, την αδικία, την παραίτηση, τη δειλία και τον ατομισμό.

📌Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 , ώρα 20:30,

📍Θέατρο “ Ορέστη Μακρή “

🖋️ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ➖Κείμενο-Αφήγηση: Κάρμεν Ρουγγέρη ➖Σκηνοθεσία: Χριστίνα Κουλουμπή, Κάρμεν Ρουγγέρη ➖Σκηνικά-κοστούμια: Χριστίνα Κουλουμπή ➖Κίνηση-χορογραφίες-φωτισμοί: Πέτρος Γάλλιας ➖Μουσική σύνθεση-ενορχήστρωση, Video Art: Αντώνης Δελαπόρτας 📝Στίχοι & επιλογή τραγουδιών: Ανδρέας Κουλουμπής ➖Βοηθός Σκηνοθέτη: Γιάννης Τσουρουνάκης ➖Υπεύθυνη περιοδείας: Ελένη Καρτάση 🎭Παίζουν οι ηθοποιοί: Χριστίνα Κουλουμπή, Ελένη Ζιώγα, Γιάννης Νικολάου, Μελίνα Σπετσιέρη, Νεκτάριος Φαρμάκης, Κατερίνα Γεωργάκη, Αυγουστίνος Ρεμούνδος, Ξένια Παυλοπούλου.

❗️Γενική είσοδος: 12,00€ από τα οποία τα 2,00€ ανά εισιτήριο θα διατεθούν υπέρ των σκοπών του Συλλόγου ΑμεΑ «Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός.Με την αγορά ενός εισιτηρίου για την παράσταση η συμβολή σας είναι σημαντική ενίσχυση για την υποστήριξη των ΑμεΑ. και των προσπαθειών μας.

Διοργάνωση: Πανευβοϊκός Σύλλογος ΑμεΑ «Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός» με την ευγενική συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ

🔺ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 1.- Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος REX.

2.- Κατάστημα ΑΙΣΩΠΟΣ Αβάντων 6 τηλ.: 22210 23623.

3-Βιβλιοπωλείο ΙΑΜΒΟΣ – Ματζάνας Νικόλαος Σαλονικιού 4 Τηλ.:22210 79403.

4- Καταστήματα ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ – Παιδικά Κριεζώτου & Ερμού 52 Τηλ.:22210 77607

5- Αρτοποιία – Μπισκοτοποιία Β. ΤΕΛΕΙΟΣ Κριεζώτου 27 Τηλ.:22214 00573

Πληροφορίες και διάθεση εισιτηρίων: Σταυρούλα (Βίλλυ) Σκιά-Νικολάκη κιν.: 6936526045.

Σχετικά Άρθρα

Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων» του ΑΡΚΑ
1 Αυγ

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου στις 9:00 μ.μ. : Θεατρική Παράσταση, «Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων» του ΑΡΚΑ, στο Δημοτικό Θέατρο Ορέστη Μακρή «Πάρκο Λαού». Τιμές εισιτηρίων (ημέρα παράστασης): Γενική είσοδος: 15 ευρώ, Ανεργίας, φοιτητικό, άνω των 65, πολύτεκνοι: 12 ευρώ και Παιδικό: 10 ευρώ Προπώληση : 12 ευρώ (πρώην θερινός Κινηματογράφος Rex. 09:00-14:00 & 19:00-23:00) Η εταιρεία θεατρικών παραγωγών «Μέθεξις», παρουσιάζει […]

H «Μαρία Πενταγιώτισσα» στην Χαλκίδα
27 Ιούν

H «Μαρία Πενταγιώτισσα» στην Χαλκίδα // Σάββατο 29/6/2019 // Δημοτικό Θέατρο Ορέστης Μακρής Εισιτήρια: Ημέρα Παράστασης: Γενική είσοδος: 18 ευρώ Φοιτητικό και άνω των 65 ετών: 15 ευρώ Άνεργοι και παιδιά κάτω των 5 ετών : 12 ευρώ Προπώληση: (Θερινός Κινηματογράφος ΡΕΞ) Γενική είσοδος: 15 ευρώ Φοιτητικό και άνω των 65 ετών: 15 ευρώ Άνεργοι […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP