Παρουσίαση του Βιβλίου «Η Ιστορία της Εβραϊκής Κοινότητας Χαλκίδας Αναμνήσεις 1940-1945», του συγγραφέα, Μαϊρ Μάιση

Παρουσίαση του Βιβλίου «Η Ιστορία της Εβραϊκής Κοινότητας Χαλκίδας Αναμνήσεις 1940-1945», του συγγραφέα, Μαϊρ Μάιση
10 Ιούν

Η Ισραηλιτική Κοινότητα Χαλκίδας, Σοροπτιμιστικός Όμιλος Χαλκίδας, η Ευβοϊκή Αρχαιόφιλος Εταιρεία, με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Χαλκιδέου συγγραφέα, Μαϊρ Μάιση, με τίτλο: «Η Ιστορία της Εβραϊκής Κοινότητας Χαλκίδας Αναμνήσεις 1940-1945».

Η παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα 13 Ιουνίου και ώρα 20:00, στο Κόκκινο Σπίτι. Συντονίζει η κα Δήμητρα Παπαμιχαήλ (Ιατρός) και για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Λέων Γαβριηλίδης (Νομικός), Θρασύβουλος Παπαστρατής (Νομικός, ιστορικός ερευνητής) και ο συγγραφέας του βιβλίου, Μαΐρ Μάισης.  

Σχετικά Άρθρα

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΟΑΠΠΕΧ
12 Μαρ

Η Διεύθυνση και οι εργαζόμενοι του ΔΟΑΠΠΕΧ, με αφορμή τον αιφνίδιο  θάνατο του συζύγου της αγαπημένης μας Προέδρου Αργυρούλας Ελληνικού – Ζλακώνη και επί σειρά ετών Νομικού, ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΖΛΑΚΩΝΗ, εκφράζουμε προς την Πρόεδρο μας, τον υιό της Στέφανο και την οικογένεια του εκλιπόντος, τα θερμά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ Ν.ΑΡΤΑΚΗΣ & Δ.Α.Κ «Μ.ΜΕΡΚΟΥΡΗ»
27 Μαρ

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ, στο πλαίσιο των αναβαθμίσεων των κλειστών Δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, πραγματοποίησε τις παρακάτω εργασίες.Στα κλειστά γυμναστήρια Ν. Αρτάκης και Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Χαλκίδας «Μελίνα Μερκούρη», εγκαταστάθηκαν νέοι σύγχρονοι ηλεκτρονικοί πίνακες και χρονόμετρα 24 δευτερολέπτων, τα οποία θα διευκολύνουν πλέον την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης κλπ .Επιπλέον, στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Αρτάκης, τοποθετήθηκαν […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP