Πρωτομαγιάτικο στεφάνι Δήμου Χαλκιδέων

Πρωτομαγιάτικο στεφάνι Δήμου Χαλκιδέων
29 Απρ

Ο Δήμος Χαλκιδέων, μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ), τηρώντας το έθιμο της Πρωτομαγιάς, στολίζει το Μαγιάτικο Στεφάνι του Δήμου, τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2022, στον προβλήτα του Αγίου Νικολάου. Το στεφάνι θα βρίσκεται εκεί από το πρωί της Δευτέρας και ώρα 11:00, ώστε όσοι πολίτες περνούν από το σημείο, να μπορούν να βάζουν κι εκείνοι το λουλούδι τους και να συμβάλλουν στη διάδοση του μηνύματος της χαράς της Άνοιξης. Παράλληλα με το στολισμό, θα παρουσιαστούν δημοτικοί παραδοσιακοί χοροί, με τη μουσική να συνεχίζεται με τη συμμετοχή και του κόσμου, σε ένα πρωτομαγιάτικο γλέντι.

Σχετικά Άρθρα

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ»
6 Σεπ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 21:30 Θέατρο Ορέστης Μακρής ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ» Εισιτήρια: 20€ γενική είσοδος, 15€ Φοιτητές, άνεργοι, Πολύτεκνοι – ΑμεΑ  (Δωρεάν) Προπώληση 15€ στο θερινό Κιν/φο ΡΕΞ (Τζιαρτνίνι) Το έργο 400 π.Χ. Αθήνα. Ο Αριστοφάνης γράφει ένα από τα σημαντικότερα έργα του. Μία από τις  εμβληματικότερες πολιτικές σάτιρες της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Μία […]

Ομιλία με θέμα «Ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ως μεταφραστής»
24 Απρ

Ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ως μεταφραστής. Ομιλία στο πλαίσιο ίδρυσης του Ελεύθερου Δημοτικού Πανεπιστημίου. Παρασκευή 27.4.2018 και ώρα 8.00 μ.μ., στην συνεδριακή αίθουσα του Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ. (Αβάντων 50, α’ όροφος). Το θέμα θα αναπτυχθεί από τον Δρ. Άγγελο Μαντά, Διδάκτορα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP