Όλο τον κόσμο εντυπωσίασε το Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας με θέμα “Κουρσεύουμε τον Ευβοϊκό”. Ήταν ένα μεγαλειώδες πρωτότυπο εγχείρημα που πέτυχε απόλυτα σε όλα τα επίπεδα. Ο δήμαρχος Χαλκίδας Χρήστος Παγώνης ενθάρρυνε τους εμπνευστές στο πρόσωπο της προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ Αργυρούλας Ζλακώνη και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε όλους. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ
Ακύρωση πατινάδας Λυκείου Ελληνίδων λόγω βροχόπτωσης
13
Φεβ
Βάσει του προγράμματος, η αποκριάτικη εκδήλωση που επρόκειτο να γίνει σήμερα Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 19:00, με το ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και που περιελάμβανε Αποκριάτικα Δρώμενα στους δρόμους της πόλης Αβάντων, Ερμού, Κριεζώτου… με κατάληξη στην παραλία Χαλκίδας, ακυρώνεται λόγω των δυσμενών καιρικών που προβλέπονται για το τριήμερο, μέχρι και την Παρασκευή, σύμφωνα και με έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ.
Σχετικά Άρθρα
Επισυνάπτεται ευχετήρια κάρτα του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Χαλκιδέων. Καλές Γιορτές!

