Διήμερο Ποντιακό Αφιέρωμα, με χορούς, τραγούδια, θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη του Χρήστου Τοκπασίδη, το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Μάλλιου, ώρα 21.00. Είσοδος ελεύθερη. Συνδιοργάνωση: ΔΟΑΠΠΕΧ και Σύλλογος Ποντίων Εύβοιας «Οι Κομνηνοί»
Έκθεση έργων του Αλέξανδρου Χαιρετάκη στη Χαλκίδα
Έκθεση ζωγραφικής με έργα του Αλέξανδρου Χαιρετάκη, θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα, απο 8 έως 26 Νοεμβρίου, με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων.
Η έκθεση με τίτλο «Memories and Dreams», θα φιλοξενηθεί στη Δημοτική Πινακοθήκη «Δημήτρης Μυταράς», στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής (πρώην κτίριο ΑΣΑΧ) και τα εγκαίνιά της θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017, στις 20.00.
Ο Αλέξανδρος Χαιρετάκης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στην Αθήνα, το Παρίσι και το Βερολίνο. Έργα του φιλοξενούνται σε δημόσιες, τραπεζικές και ιδιωτικές συλλογές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Εχει φιλοτεχνήσει ποιητικές συλλογές και λογοτεχνικές εκδόσεις. Ξεκίνησε να εκθέτει το 1985. Μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το έργο του έχει αναγνωριστεί διεθνώς.
Σχετικά Άρθρα
Ένα δροσερό μουσικό ταξίδι θα απολαύσουμε την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 και ώρα 21.00, στην πλατεία Μάλλιου (Κόκκινο Σπίτι), απο τον Χορωδιακό Σύλλογο Χαλκίδας και τη Χορωδία 50+. Διευθύνουν: Ζήσης Κολιογιώργης και Μαρία Κωτσή. Είσοδος ελεύθερη.

