Από τη Διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου Αφρατίου και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, αποφασίστηκε, ότι η εκδήλωση με θέμα το ρατσισμό και το σχολικό εκφοβισμό, που είχαν προγραμματίσει για την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 ώρα 19,30, αναβάλλεται (λόγω καιρικών συνθηκών), για την επόμενη Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 την ίδια ώρα.
Έναρξη Τριωδίου – Η Χαλκίδα διασκέδασε σε ρυθμούς αποκριάς

Άνοιξε το Τριώδιο την Κυριακή και η Χαλκίδα ξεκίνησε τις αποκριάτικές της εκδηλώσεις με τον καλύτερο τρόπο.
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλκιδέων με ομάδες τυμπανιστών και καρναβαλιστές έδωσαν το ρυθμό για αποκριάτικο χορό στην παραλία της Χαλκίδας και αμέσως ο Δημήτρης Μπάσης και η ορχήστρα του πρόσφεραν ένα πλούσιο πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια.
Είχε προηγηθεί σύντομος χαιρετισμός από την Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) Λίλιαν Ζλακώνη, ενώ την έναρξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων κήρυξε ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης.
Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο στη σελίδα του ΔΟΑΠΠΕΧ στο facebook GoHalkida
Σχετικά Άρθρα
Σας γνωρίζουμε ότι το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεοτέρας, έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα που διεξάγεται, για δολιοφθορά που συνέβη, στο χώρο μυϊκής ενδυνάμωσης του Σταδίου. Συνεπώς μέχρι αύριο Παρασκευή 25/6 και ώρα 13:00