Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015, Αποκριάτικο Ξεφάντωμα στη Χαλκίδα. Παιχνίδι, χορός, τραγούδι απο το πρωί στην παραλία της πόλης μας. Θαλασσινό Καρναβάλι, events, συγκροτήματα, με παρουσιαστές τον Γιώργο Μανίκα και τον Στέλιο Χανταμπάκη!!! Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις της Κυριακής 22/2, με νεότερη ανακοίνωση. Stay Tuned!
Event awards 2018 – Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας
Τρία βραβεία απέσπασε το Θαλασσινό μας Καρναβάλι στην τελετή απονομής των Event Awards 2018 που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο Αττικής.
Μια πρωτότυπη ιδέα, φαντασία, πολύ δουλειά και μεράκι κατέστησαν το Θαλασσινό μας Καρναβάλι ένα θεσμό που έφερε ξανά την πόλη μας στο προσκήνιο κεντρίζοντας το ενδιαφέρον εγχώριων και διεθνών μέσων ενημέρωσης, εκατοντάδων χιλιάδων θεατών ενώ αποτέλεσε εφαλτήριο σημαντικής τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου Χαλκιδέων και της ευρύτερης περιοχής.
Αυτή η προσπάθεια αγκαλιάστηκε απο χιλιάδες εθελοντές, φορείς της πόλης μας, δεκάδες χορηγούς, συλλόγους και απλούς συμπολίτες μας που με μεράκι και εθελοντική εργασία κατάφεραν να αποδείξουν οτι η πόλη μας τελικά μπορεί να κάνει τη διαφορά, να ανοίξει τα φτερά της και να γίνει σημείο αναφοράς.
Αυτά τα βραβεία ανήκουν στην πόλη μας και τους ανθρώπους της. Ευχαριστούμε!
#eventawardsgr #thalassinokarnavali #chalkida
![]()
Σχετικά Άρθρα
Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Μύτικα, με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ διοργανώνει Μουσικές Αυγουστιάτικες Βραδιές στους Δύο Πύργους Μύτικα. Ώρα έναρξης για όλες τις βραδιές: 21.00.

