Ευχαριστούμε τους φορείς που βοήθησαν, συμμετείχαν, στη διοργάνωση του φετινού Θαλασσινού Καρναβαλιού Αστυνομία ΕύβοιαςΤροχαία ΧαλκίδαςΛιμεναρχείο Χαλκίδας Πυροσβεστική ΧαλκίδαςΟΛΝΕΕΚΑΒΣώμα Σαμαρειτών Χαλκίδας
Φαντασμαγορική η τελετή έναρξης του Eurobasket U20, στη Χαλκίδα
Μια φαντασμαγορική τελετή έναρξης του Eurobasket 2016 U20, παρακολούθησαν εκατοντάδες κόσμου την περασμένη Πέμπτη, με τον Ευβοϊκό να φωτιά.
Εκπρόσωποι της FIBA, της ΕΟΚ, η Αν.Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, πολιτικά πρόσωπα, εκπρόσωποι φορέων, επίσημοι, βρέθηκαν στη Χαλκίδα για να παρακολουθήσουν μια εκδήλωση που είχε δράση σε στεριά και θάλασσα.
Πλεούμενα, χορευτές, μουσικά συγκροτήματα, η φλεγόμενη μπάλα μέσα στον Ευβοϊκό, πυροτεχνήματα συνέθεσαν μια μοναδική παράσταση που κέρδισε της εντυπώσεις.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες και συντελεστές της Τελετής Έναρξης καθώς και τους χορηγούς μας. Σημαντική η συμβολή των εθελοντών στη διοργάνωση.
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό απο την Τελετή έναρξης στη σελίδα του Gohalkida, στο facebook.
Η Τελετή έναρξης μεταδόθηκε ζωντανά απο το STAR Κεντρικής Ελλάδας και σήμερα, Δευτέρα 18 Ιουλίου, μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, 21.30, θα έχουμε την ευκαιρία να το απολαύσουμε και πάλι μέσα απο το STAR.
Εν τω μεταξύ αναμένεται να το προβάλει και η τηλεόραση της ΕΡΤ, πριν τους ημιτελικούς του Eurobasket.
Επίσης, μπορείτε να την παρακολουθήσετε και ΕΔΩ
Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook – Gohalkida και ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα
Για πρώτη φορά, στη Χαλκίδα στήνουμε γλέντι και πλέκουμε τα “Γαϊτανάκια του Ευρίπου”! Εκατοντάδες χορευτές συλλόγων, σχολείων και ομάδων, σε ξηρά και θάλασσα πλέκουν το δικό τους Γαϊτανάκι και χορεύουν όλοι μαζί στους παραδοσιακούς αποκριάτικους ρυθμούς, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, στις 11.30 το πρωί. Το γλέντι θα στηθεί κατά μήκος της παραλίας και σε εξέδρες […]

