Όλο τον κόσμο εντυπωσίασε το Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας με θέμα “Κουρσεύουμε τον Ευβοϊκό”. Ήταν ένα μεγαλειώδες πρωτότυπο εγχείρημα που πέτυχε απόλυτα σε όλα τα επίπεδα. Ο δήμαρχος Χαλκίδας Χρήστος Παγώνης ενθάρρυνε τους εμπνευστές στο πρόσωπο της προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ Αργυρούλας Ζλακώνη και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε όλους. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ
Γιώργος Μανίκας και Στέλιος Χανταμπάκης μαζί μας, στο Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας!
2
Μαρ
Γιώργος Μανίκας και Στέλιος Χανταμπάκης και φέτος κοντά μας στο Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας. Έρχονται να κουρσέψουμε όλοι μαζί τον Ευβοϊκό!
Την Κυριακή 13 Μαρτίου, Μανίκας και Χανταμπάκης θα τρελάνουν το καρναβάλι της πόλης μας με τα παιχνίδια τους.
Σχετικά Άρθρα
Ο ΔΟΑΠΠΕΧ σας προσκαλεί στις διήμερες εκδηλώσεις «ΜΙΑΟΥΛΕΙΑ 2016», που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Σεπτέμβρη, στα Φύλλα.

