Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις Θαλασσινό Καρναβάλι 2019

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις Θαλασσινό Καρναβάλι 2019
8 Μαρ

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟ  ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ  2019

Στα πλαίσια του σχεδιασμού και κατόπιν των τεχνικών  συσκέψεων που πραγματοποιήθηκαν   στην αίθουσα συνεδριάσεων του «Μέγαρου Κότσικα» , λόγω των δεδομένων της πολύ μεγάλης προσέλευσης θεατών και επισκεπτών της Πόλης , κρίνεται αναγκαία η λήψη έκτακτων μέτρων, με σκοπό την καλύτερη δυνατή διοργάνωση τόσο της παρέλασης των πεζοπόρων τμημάτων το Σάββατο 9/3/2019, όσο δε ιδιαίτερα για το Θαλασσινό μας καρναβάλι, την Κυριακή 10/3/19.

Για τους ανωτέρω λόγους στην Χαλκίδα προτείνουμε τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

 

Α. Σάββατο 9/3/2019 :

  1. Απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων από ώρα 1500 εκατέρωθεν στις οδούς Μιαούλη (από το ύψος της οδού Αποστόλη), Τζιαρντίνι , Φαρμακίδου , Αγ. Γοβιού .
  2. Απαγόρευση στάθμευσης στις οδούς Μιαούλη (από το ύψος της οδού Αποστόλη) , Τζιαρντίνι , Φαρμακίδου (έως την διασταύρωση με τον οδό Κριεζώτου), από ώρα 1200 έως 1700  .
  3. Ολική Διακοπή κυκλοφορίας στις οδούς Μιαούλη , Τζιαρντίνι , Φαρμακίδου από ώρα 1500 και στην Αγ. Γοβιού από ώρα 1600 και έως το πέρας της παρέλασης των καρναβαλιστών (υπολογίζεται περίπου στις 1800).
  4. Ολική Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Αβάντων έως Ιατρίδου από ώρα 1800 έως περίπου τις 2330. Ουσιαστικά πρόκειται για την πεζοδρόμηση της Αβάντων από το ύψος Αβάντων και Βύρωνος( με εκτροπή οχημάτων στην οδό Κουκούλη προς Νεοφύτου) . Επιτρέπετε η διέλευση των οχημάτων από τις καθέτους στην Αβάντων.

 

Β. Κυριακή 10/3/2019

  1. Δημιουργία δακτυλίου απαγόρευσης κυκλοφορίας , από ώρα 1700 που περικλείεται από τις οδούς : Κώτσου , Παπαναστασίου, Νεοφύτου, Κατσικογιάννη, Ρεγγούκου, Μιαούλη, Τζιαρντίνι, Φαρμακίδου, και Αγ. Γοβιού, εκτός από Ταξί , οχήματα ασφαλείας , οχήματα εκτάκτης ανάγκης, οχήματα καθαριότητας Δήμου Χαλκιδέων , ταξί και Αστικά .
  2. Από τις ανωτέρω αναφερόμενες οδούς απαγορεύεται η κυκλοφορία στις οδούς : Κώτσου, Κατσικογιάννη, Ρεγγούκου, Μιαούλη, Τζιαρντίνι, Φαρμακίδου, και Αγ. Γοβιού.
  3. Απαγόρευση κυκλοφορίας στην οδό Λιάσκα και Παπαστρατή ( στην οδό Παπαστρατή επιτρέπεται η διέλευση έως τα γήπεδα του Βούρκου που χρησιμοποιούνται ως χώροι στάθμευσης)

 

  1. Παλαιά Γέφυρα: Διακοπή κυκλοφορίας από ώρα 1730 και ταυτόχρονος αποκλεισμός με κιγκλιδώματα του Πεζοδρομίου της Βόρειας πλευράς  της  . Από την ώρα αυτή και μετά στην γέφυρα θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο διέλευση πεζών.

 

  1. 5. ΚΑΝΗΘΟΣ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από ώρα 1730 στις οδούς :

Α) Μονοδρόμηση της Οδού Μακαρίου μόνο ταξί με  κατεύθυνση από Παλαιά Γέφυρα έως Αριστοτέλους )

Β)  Αριστοτέλους μονοδρόμηση  με κατεύθυνση  από Μακαρίου έως Λουκιανού Καρώνη , για όλα τα οχήματα

Γ) Μονοδρόμηση  Λεωφ. Καραμανλή  από παλαιά Γέφυρα έως Διασταύρωση με Νικοδήμου με κατεύθυνση προς Ριτσώνα . Σημείωση κατά το διάστημα αυτό θα δέχεται ροές από τις οδούς Θηβών και Λουκιανού Καρώνη.

Δ) Θηβών ( από το ύψος της Νικοδήμου)

Σημείωση: Η ροή των οχημάτων από Κάνηθο θα πρέπει να γίνεται μέσω Γλύφας και Υψηλής Γέφυρας

 

Θέσεις Στάθμευσης:

ΚΑΝΗΘΟΣ: Κλειστό Κανήθου και περιμετρικά των οδών αυτού, Ιχθυόσκαλα, οδός Μακαρίου μέχρι ροδιές, σταθμός ΟΣΕ

ΧΑΛΚΙΔΑ: Έναντι διοικητηρίου και περιμετρικά των οδών αυτού προς εγκαταστάσεις τέννις, Ορ. Μακρή, ΚΤΕΛ, Πάρκο Λαού, Κολυμβητήριο, Πάρκο Βούρκου και ποδηλατόδρομο προς καρνάγια, γήπεδα Βούρκου.

Τουριστικά Λεωφορεία : Σε χώρο που θα υποδείξει το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας , μετά την αποβίβαση / επιβίβαση των επιβατών σε καθορισμένο σημείο.

 

Προσωρινή παραχώρηση δύο θέσεων στάθμευσης επι της οδού Ελ. Βενιζέλου στην διασταύρωση με την οδό Βαρατάση για την εξυπηρέτηση των αναγκών των υπηρεσιακών οχημάτων του ΔΟΑΠΠΕΧ  , για τις ανάγκες των αποκριάτικων εκδηλώσεων από 25 Φεβρουαρίου έως 14 Μαρτίου 2019

 

Τα παραπάνω μέτρα κρίνονται αναγκαία,  λαμβάνοντας υπόψη  γενικά όλο το θετικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί,  , η προσέλευση του κόσμου προβλέπεται να είναι τεράστια και απρόσμενα μαζική για τα δεδομένα και τις δομές της πόλης και παρακαλούμε για τις ενέργειές σας.

-Δείτε το σχετικό video: https://www.youtube.com/watch?v=dl9JHJ0bj1M

 

www.thalassinokarnavali.gr

 

 

Σχετικά Άρθρα

Ειδική ενημερωτική εκδήλωση για το σύνδρομο Down
16 Μαρ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down (21 Μαρτίου), το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας διοργανώνει, με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ, ειδική ενημερωτική εκδήλωση κατά την οποία θα προβληθεί ταινία μικρού μήκους και videos σχετικά με το Σύνδρομο Down. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 και ώρα 18.30 στην αίθουσα ΔΟΑΠΠΕΧ, Αβάντων 50. Είσοδος […]

Θεατρική Παράσταση Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή
13 Ιούλ

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018 και ώρα 21:00 στο Θέατρο Ορέστης Μακρής. Θεατρική Παράσταση: «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» Μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές και εμπορικές θεατρικές  επιτυχίες της σύγχρονης Αθήνας ταξιδεύει και αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα, για 11η σαιζόν σπάζοντας όλα τα ρεκόρ! Με έναν εξαιρετικά επιλεγμένο θίασο που προσφέρει άφθονο γέλιο και διασκέδαση. Την […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP