Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021 επίσκεψη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αρτάκης και συγκεκριμένα η Στ’ τάξη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. .
Πρόγραμμα Θαλασσινού Καρναβαλιού Χαλκίδας, Κυριακή 13 Μαρτίου
4.30 το απόγευμα παρέλαση καρναβαλιστών – Έναρξη παρέλασης πεζοπόρων τμημάτων και αρμάτων απο το Κόκκινο Σπίτι. Θα ακολουθηθεί η διαδρομή: Τζιαρντίνι, Φαρμακίδου, Αγγελή Γοβιού, μέχρι και την παλαιά γέφυρα. Τα πεζοπόρα τμήματα πλην των αρμάτων θα συνεχίσουν και προς την παραλία ως το στρογγυλό.
7.00 το απόγευμα, κουρσεύουμε τον Ευβοϊκό. Βραδινή παράσταση μέσα στη θάλασσα. Πειρατές, πλοιάρια, μάχη, φωτιές, βεγγαλικά, κάψιμο του καρνάβαλου μέσα στον Ευβοϊκό, σε περιμένουν στην παραλία της Χαλκίδας. Θα ακολουθήσει συναυλία με τον STAN και τους REC, μέχρι αργά το βράδυ.
Σχετικά Άρθρα
Συναυλία των σπουδαστών κιθάρας και της ορχήστρας κιθαριστών της τάξης, του Δημήτρη Δερδενέ, διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας ”Νίκος Σκαλκώτας”, την Κυριακή 20 Μαΐου και ώρα 7.00μ.μ. στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ν. Αρτάκης-αίθουσα χορού, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

