Πρόγραμμα Θαλασσινού Καρναβαλιού Χαλκίδας, Κυριακή 13 Μαρτίου

Πρόγραμμα Θαλασσινού Καρναβαλιού Χαλκίδας, Κυριακή 13 Μαρτίου
7 Μαρ

4.30 το απόγευμα παρέλαση καρναβαλιστών – Έναρξη παρέλασης πεζοπόρων τμημάτων και αρμάτων απο το Κόκκινο Σπίτι. Θα ακολουθηθεί η διαδρομή: Τζιαρντίνι, Φαρμακίδου, Αγγελή Γοβιού, μέχρι και την παλαιά γέφυρα. Τα πεζοπόρα τμήματα πλην των αρμάτων θα συνεχίσουν και προς την παραλία ως το στρογγυλό.
7.00 το απόγευμα, κουρσεύουμε τον Ευβοϊκό. Βραδινή παράσταση μέσα στη θάλασσα. Πειρατές, πλοιάρια, μάχη, φωτιές, βεγγαλικά, κάψιμο του καρνάβαλου μέσα στον Ευβοϊκό, σε περιμένουν στην παραλία της Χαλκίδας. Θα ακολουθήσει συναυλία με τον STAN και τους REC, μέχρι αργά το βράδυ.

Σχετικά Άρθρα

To ETV στη Χαλκίδα σήμερα, για το Θαλασσινό Καρναβάλι μας!
12 Μαρ

Ζωντανή σύνδεση με τη Χαλκίδα έκανε η εκπομπή Στα Καλά Καθούμενα του ETV, παρουσιάζοντας τις τελικές προετοιμασίες του ΔΟΑΠΠΕ για το Θαλασσινό Καρναβάλι, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή 13 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα.

Οι Κομμωτές Χαλκίδας, με τα σεσουάρ στο Θαλασσινό Καρναβάλι της Χαλκίδας!
4 Φεβ

Η Ένωση Καταστηματαρχών Ανδρικών Γυναικείων Κομμωτηρίων Νομού Ευβοίας με τα σεσουάρ ανά χείρας κατεβαίνει στο Θαλασσινό Καρναβάλι μαζί μας! Εσύ;;;; Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους!

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP