Γιώργος Μανίκας και Στέλιος Χανταμπάκης και φέτος κοντά μας στο Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας. Έρχονται να κουρσέψουμε όλοι μαζί τον Ευβοϊκό! Την Κυριακή 13 Μαρτίου, Μανίκας και Χανταμπάκης θα τρελάνουν το καρναβάλι της πόλης μας με τα παιχνίδια τους.
Συναυλία – αφιέρωμα στη Σωτηρία Μπέλου, 5 Ιουνίου

Συναυλία – αφιέρωμα στη Σωτηρία Μπέλου, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 και ώρα 8.30 το βράδυ, στο Αμφιθέατρο της Π.Ε. Εύβοιας (Χαϊνά 93).
Την εκδήλωση διοργανώνει η “Πολιτιστική Δραστηριότητα του Ι.Ναού Αγίας Μαρίνας Χαλκίδας”, το Τμήμα της Χορωδίας με τη συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ.
Συμμετέχει η Πολυφωνική Χορωδία της Αγίας Μαρίνας Χαλκίδας και πενταμελής κλασσική ορχήστρα.
Διεύθυνση: Αναστάσιος Φριτζέλας.
Είσοδος Ελεύθερη.
Στην είσοδο θα υπάρχει η δυνατότητα προαιρετικής συνεισφοράς τροφίμων για το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας.
Σχετικά Άρθρα
Το συγκεκριμένο γερμανικό ειδησεογραφικό portal, σε εκτενή αναφορά του για την Ελληνική κρίση, αντιπαραβάλει το Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας, ως μια διοργάνωση που προσελκύει τουρισμό σε μια νεκρή για τη χώρα τουριστική περίοδο και ως μια ευκαιρία για μελλοντική τουριστική ανάπτυξη της πόλης μας! Δείτε το άρθρο ΕΔΩ