Ξεκίνησε η λειτουργία του Παραρτήματος του Δημοτικό Ωδείου Χαλκίδας «Ν. Σκαλκώτας», στο Πολιτιστικό Κέντρο (Αριστοτέλους 42), στην περιοχή του Κανήθου, για Πιάνο, Αρμόνιο, Κλασσική & Ηλεκτρική Κιθάρα..κ.ά. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2221021500 & 83702
Το Θαλασσινό Καρναβάλι συνεχίζει να προκαλεί το ενδιαφέρον ξένων μέσων
13
Μαρ
Το συγκεκριμένο γερμανικό ειδησεογραφικό portal, σε εκτενή αναφορά του για την Ελληνική κρίση, αντιπαραβάλει το Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας, ως μια διοργάνωση που προσελκύει τουρισμό σε μια νεκρή για τη χώρα τουριστική περίοδο και ως μια ευκαιρία για μελλοντική τουριστική ανάπτυξη της πόλης μας!
Δείτε το άρθρο ΕΔΩ
Σχετικά Άρθρα
Όσοι θέλετε να συμμετέχετε στην παρέλαση καρναβαλιστών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 4.00 το απόγευμα, στη Χαλκίδα, μπορείτε να συμπληρώσετε τη ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

