Το Θαλασσινό Καρναβάλι συνεχίζει να προκαλεί το ενδιαφέρον ξένων μέσων

Το Θαλασσινό Καρναβάλι συνεχίζει να προκαλεί το ενδιαφέρον ξένων μέσων
13 Μαρ

Το συγκεκριμένο γερμανικό ειδησεογραφικό portal, σε εκτενή αναφορά του για την Ελληνική κρίση, αντιπαραβάλει το Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας, ως μια διοργάνωση που προσελκύει τουρισμό σε μια νεκρή για τη χώρα τουριστική περίοδο και ως μια ευκαιρία για μελλοντική τουριστική ανάπτυξη της πόλης μας!

Δείτε το άρθρο ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Θεατρική Παράσταση «Ο Κουρέας της Σεβίλλης»
22 Αυγ

Μια κωμωδία με υπέροχα τραγούδια και μουσική απο τον θίασο της Κάρμεν Ρουγγέρη, θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 21.00, στο θέατρο «Ορέστης Μακρής», για μικρούς και μεγάλους. Διοργανωτής: Σύλλογος «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός» Α.με.Α., με τη συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ.

Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ και SUP
3 Μάι

Στη Χαλκίδα, στον Πορθμό του Ευρίπου, την Κυριακή 7 Μάη, θα πραγματοποιηθούν 12 το μεσημέρι με 5 το απόγευμα: 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ωκεανικού Καγιάκ 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SUP Μεγάλων Αποστάσεων 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Sprint Μεγάλων Αποστάσεων 5000m. Ανοικτός Αγώνας KAYAK-SUP: Διάπλους του Πορθμού του Ευρίπου.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP