Youtubers: Οι “αφανείς” φανεροί

Youtubers: Οι αφανείς φανεροί
8 Ιούλ

Youtubers: Οι “αφανείς” φανεροί

Το Θέατρο Χαλκίδας ως διοργανωτής του 3ου bio-Mechanical Festival, υπό την αιγίδα του Υπ. Τουρισμού και σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Χαλκιδέων, τον ΔΟΑΠΠΕΧ, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε., στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεών του, έχει τη χαρά να λειτουργήσει και φέτος το θερινό κινηματοθέατρο Rex.

Εγκαινιάζει τις προβολές την Τρίτη 9 Ιουλίου, με μια σειρά βίντεο, συνολικής διάρκειας 60 λεπτών, των τελειόφοιτων της Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, που εκπονήθηκαν στο πλαίσιο του Εργαστηρίου Τηλεόρασης 2018-19 με στόχο να δούμε πώς το “προσωπικό” και το ιδιωτικό γίνεται δημόσιο και διαπερνά πλείστες όψεις της καθημερινότητάς μας.

“Τι μας κάνει να γελάμε στις κεντρικές πλατφόρμες; Τι λένε τα μικρά παιδιά όταν ανεβάζουν βίντεο στο YouTube; Πώς περνάμε από την τηλεόραση στο YouTube και το αντίστροφο; Πώς γινόμαστε “celebrity”; Πώς είναι να γνωρίζουμε καινούργιους τόπους μέσα από τα ταξίδια των YouTubers; Πώς βγάζουν χρήματα; Πώς δημιουργούνται οι κοινότητες στο YoυTube;”

Την προβολή των οπτικοακουστικών παραγωγών των φοιτητών στο Rex θα τιμήσουν με την παρουσία τους, η υπεύθυνη του project, Επίκουρη Καθηγήτρια, κ. Ιωάννα Βώβου και ομάδα από τους φοιτητές/δημιουργούς και μετά το πέρας των προβολών θα διεξαχθεί σχετική συζήτηση.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Μέσα στον διαδικτυακό κυκεώνα της εποχής, η βραδιά της Τρίτης στο κιν/τρο Rex θα είναι άκρως εποικοδομητική αφού θα δοθεί στο κοινό η ευκαιρία να πληροφορηθεί, να εξοικειωθεί, να λύσει απορίες και να κατανοήσει τις επιταγές των εξελίξεων σ’έναν νευραλγικό κομμάτι του κυβερνοχώρου.

Πρόκειται για μια αξιόλογη παράλληλη δράση του 3ου bio-Mechanical Festival από το Θέατρο Χαλκίδας που δεν πρέπει να χάσετε!

Σχετικά Άρθρα

Πρόσωπα Αγάπης - Συναυλία Μουσικού Σχολείου Χαλκίδας
22 Μαρ

Το Μουσικό Σχολείο Χαλκίδας “Νίκος Σκαλκώτας” σας προσκαλεί στη συναυλία των καθηγητών του, “Πρόσωπα Αγάπης”, την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 και ώρα 20.00, στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου. Είσοδος Ελεύθερη.

Παράσταση απο την κορυφαία ακροβατική ομάδα της Κίνας, στη Χαλκίδα
2 Μάι

Με 60 χρόνια ιστορία και δεκάδες διεθνή βραβεία η κορυφαία ακροβατική ομάδα της Κίνας «Wuhan Acrobatic Troupe» θα δώσει μια μοναδική παράσταση στη Χαλκίδα την Παρασκευή 5 Μαΐου στις 11 πμ στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου Τ. Καμπούρης. Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό. Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο της αδελφοποίησης του Δήμου Χαλκιδέων με το […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP