Εκδήλωση για το παιδί και φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazzar

Εκδήλωση για το παιδί και φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazzar
5 Δεκ

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος “Ο Καλός Σαμαρείτης” διοργανώνει εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ και του Δήμου Χαλκιδέων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 7 το απόγευμα, στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου Χαλκίδας, 1ος όροφος – παραλία.

Ομιλητές:

Λένα Μεταξά, εκπαιδευτικός
Θέμα: Υπερευαίσθητα παιδιά, χαρισματικά παιδιά.
Κωνσταντίνος Κουρμπέτης, Διευθυντής Μουσικού Γυμνασίου Χαλκίδας “Νίκος Σκαλκώτας”
Θέμα: Η επίδραση της μουσικής στην ψυχοσύνθεση του παιδιού.

Συμμετέχουν: Η Παιδική και η Νεανική Χορωδία του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου “ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ”.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, στις 8.30 το βράδυ θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια του πενθήμερου Χριστουγεννιάτικου Bazzar του Συλλόγου, στην αίθουσα Αριστοτέλης του Δημαρχείου Χαλκίδας (παραλία).

Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά Άρθρα

ΒΙΚΟΣ STREET RELAYS - Μεγάλα ονόματα έρχονται στη Χαλκίδα
4 Νοέ

O καιρός το Σάββατο μας «τα μούσκεψε» για λίγο, αλλά παρ’ όλα αυτά είμαστε πανέτοιμοι και μετράμε αντίστροφα για τους Αγώνες το πρωί της Κυριακής 5 Νοεμβρίου στην πανέμορφη Χαλκίδα. Οι προβλέψεις για την Κυριακή είναι ευνοϊκές, ο καιρός θα είναι ιδανικός για τρέξιμο, και τίποτα δε μας σταματά! Στο πρώτο event των Βίκος StreetRelays […]

«Μουσικό Ταξίδι στην Ελληνική Παράδοση», στο Βαθύ Αυλίδας.
21 Ιούλ

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα «100 χρόνια Εθνικής Μνήμης» από τη Μικρασιατική καταστροφή, που διοργανώνουν ο Δήμος Χαλκιδέων και ο Πολιτιστικός Οργανισμός (ΔΟΑΠΠΕΧ), αύριο Παρασκευή 22 Ιουλίου και ώρα  20:30, στο λιμανάκι της παραλίας του Βαθέος Αυλίδας, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τίτλο: «Μουσικό Ταξίδι στην Ελληνική Παράδοση». Συμμετέχουν οι Χορωδίες: Σχολής Παραδοσιακής μουσικής «Γέφυρες», […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP