Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ανδρών- Γυναικών

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ανδρών- Γυναικών
9 Μαρ

Η Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ επέλεξε για άλλη μια φορά τη Χαλκίδα, για τη διεξαγωγή των αγώνων του «Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών 2022» (W.T.-Ολυμπιακό άθλημα), με τη συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ.

Από τους αγώνες αυτούς  θα συγκροτηθούν οι Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών

Οι αγώνες θα γίνουν   την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 από ώρα 08:00 έως 22:00, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριου Κανήθου, «Τ. Καμπούρης»

Σχετικά Άρθρα

Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ, μεταξύ των ομάδων της Βουλής και της Περιφέρειας Στ.Ελλάδας
18 Απρ

Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των ομάδων της Βουλής των Ελλήνων και της Περιφέρειας Στ.Ελλάδας, την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 και ώρα 19.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στον μη κερδοσκοπικό Σύλλογο “Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός” Α.με.Α, που έχει σκοπό την μέριμνα των ατόμων με οποιαδήποτε μορφή αναπηρίας.

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής ετοιμάζεται να υποδεχτεί και φέτος, παιδιά και μαθητές του Δήμου Χαλκιδέων
20 Σεπ

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και μετά τις απαραίτητες εργασίες βελτίωσης του χώρου, των υποδομών και συντήρησης του εξοπλισμού, από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016, ξεκινά τη λειτουργία του, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του ΔΟΑΠΠΕΧ. Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής λειτουργεί με έμπειρο εκπαιδευτή και άρτια εξοπλισμένο (σήματα, ηλεκτρικά αυτοκινητάκια, ποδήλατα), σε ένα πανέμορφο […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP