ΣΥΝΑΥΛΙΑ «Σμύρνη… 100 Χρόνια μετά», από το Δημοτικό Ωδείο «Ν. Σκαλκώτας»

ΣΥΝΑΥΛΙΑ «Σμύρνη… 100 Χρόνια μετά», από το Δημοτικό Ωδείο «Ν. Σκαλκώτας»
30 Ιούν

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού αφιερώματος για τα «100 χρόνια Εθνικής Μνήμης» από τη Μικρασιατική καταστροφή, το Δημοτικό Ωδείο «Ν. Σκαλκώτας», του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων (ΔΟΑΠΠΕΧ), παρουσιάζει  ΣΥΝΑΥΛΙΑ με τίτλο: «Σμύρνη… 100 Χρόνια μετά», την Τετάρτη 6 Ιουλίου και ώρα 21:00, στο Δημοτικό Θέατρο «Ορέστης Μακρής».

Διευθύνει: ο Πάνος Στέλιος, με τη συμμετοχή της Ορχήστρας και της Χορωδίας Κοριτσιών – Γυναικών του Δημοτικού Ωδείου.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Σχετικά Άρθρα

Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού
28 Απρ

Ο Δήμος Χαλκιδέων και το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕΣΥΠ) της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Εύβοιας διοργανώνουν ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα “Γονείς και έφηβοι. Γόνιμος διάλογος για την επιλογή σπουδών και επαγγέλματος”, την Τετάρτη 3 Μαϊου, στις 19:00, στο ξενοδοχείο ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ. Εισηγητές θα είναι: 1. Η Κατερίνα Ράζου, υπεύθυνη του ΚΕΣΥΠ Χαλκίδας, με θέμα […]

Ετήσια Φιλανθρωπική Εκδήλωση του «Καλού Σαμαρείτη», με τη Γλυκερία
20 Ιαν

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Κακοποιημένης Γυναίκας και Κακοποιημένου Παιδιού «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ» θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, την ετήσια συνεστίαση του με φιλανθρωπικό σκοπό, στο ΝΑΟΥΜ House, με τη φιλική συμμετοχή της ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ, των Μουσικών Συνόλων του ΔΟΑΠΠΕΧ κ.α. Σας περιμένουμε!

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP