ΚΑΝΗΘΙΩΤΙΚΑ 2018

ΚΑΝΗΘΙΩΤΙΚΑ 2018
4 Ιούλ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κανήθου, με τη συμμετοχή του Συλλόγου «Φίλοι Στ. Καζαντζίδη και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων (ΔΟΑΠΠΕΧ) συνδιοργανώνουν τον πολιτιστικό θεσμό: «ΚΑΝΗΘΙΩΤΙΚΑ 2018», που ξεκινούν από σήμερα Τετάρτη 4 έως και το    Σάββατο 7 Ιουλίου, και ώρα 21:00, στην πλατεία Σμηναγού Π. Γκέλη, στην Κάνηθο, με είσοδο ελεύθερη.

Τετάρτη 4 Ιουλίου: ΧΑΛΚΙΝΑ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ (Οικογένεια Ασαρτζήδων). Συμμετέχουν τα Χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Κανήθου και των Ηπειρωτών.

Πέμπτη 5 Ιουλίου: Παράσταση θεάτρου σκιών Αργύρη Αθανασίου, Λάτιν Χοροί και πρόγραμμα ΚΑΡΑΟΚΕ, με τον Ταξιάρχη Ματσούκα.

Παρασκευή 6 Ιουλίου: Θεατρική Παράσταση, «ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ‘ΓΩ», από τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου Κανήθου

Σάββατο 7 Ιουλίου: ΛΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ με το Γιάννη Λεμπέση, την Εύα Κανέλλη και τη Λαϊκή Στράτα. Συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα του Εργαστηρίου Ν. Αρτάκης «Παναγία Φανερωμένη» και του Συλλόγου Αγ. Ιωάννη.

Σχετικά Άρθρα

«Φωτίστηκε» ο δρόμος για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στον Δήμο Χαλκιδέων
11 Δεκ

Με γιορτινή διάθεση και πλήθος κόσμου, φωταγωγήθηκαν εχθές, Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021, τα θαλασσινά δέντρα στον πορθμό του Ευρίπου και το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αγίου Νικολάου στη Χαλκίδα, «φωτίζοντας» τον δρόμο για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων σε ολόκληρο τον Δήμο.Την αντίστροφη μέτρηση για τη φωταγώγηση έκανε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, καλωσορίζοντας […]

bioMechanical festival - 1 έως 31 Ιουλίου 2017
20 Ιούν

Το Θέατρο Χαλκίδας ανακοινώνει τη διεξαγωγή του bioMechanical festival, στον πολιτιστικό χώρο της Αυλιδείας Αρτέμιδος, από την 1 έως 31 Ιουλίου 2017. Το Θέατρο Χαλκίδας στα πλαίσια του bioMechanical festival θα παρουσιάσει την τραγωδία του Ευριπίδη, ‘Η Ιφιγένεια στη χώρα των Ταύρων’. Το πλήρες πρόγραμμα και πληροφορίες για την διοργάνωση του bioMechanical festival, μπορείτε να […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP