Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 και ώρα 14:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας(Φαρμακίδου 15 – 1ος όροφος ) και περιλαμβάνει τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑ 1ο : 1η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2022
ΘΕΜΑ 2ο : ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ A’ ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2022
ΘΕΜΑ 3ο : 2η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2022

Επισήμανση: Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 της αρ. Δ1α/ΓΠ. Οικ. 81558/29-12-2021(ΦΕΚ Β’ 6290) ΚΥΑ , οι συνεδριάσεις συλλογικών οργάνων γίνεται μέσω φυσικής παρουσίας όσων συμμετεχόντων είναι πλήρως εμβολιασμένοι σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 9 ή νοσήσαντες κατά το τελευταίο τρίμηνο , σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 9. Στην περίπτωση αυτή οι συμμετέχοντες που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή δεν έχουν νοσήσει κατά το τελευταίο τρίμηνο , συμμετέχουν μέσω ηλεκτρονικών μέσων. (Τηλεδιάσκεψη)