Πίνακες επιτυχόντων και ανά κατηγορία για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου με την υπ΄αριθμ. Σ.Ο.Χ. 1/2020. Πίνακες επιτυχόντων ΔΕ-Κωδικός Θέσης : 101 Πίνακες επιτυχόντων ΥΕ-Κωδικός Θέσης : 101 Πίνακες επιτυχόντων ΥΕ-Κωδικός Θέσης : 102
«Κάνε το καλό και βγάλτο απ’ το βυθό»
Με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και την φροντίδα του Ευβοϊκού, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί εθελοντικός αγώνας καθαρισμού του βυθού της παραλίας Χαλκίδας, από την Ομάδα του Thalassa Diving School και την Ομάδα του Adventure-Chalkida με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ.
Σημείο συνάντησης έχει οριστεί το στρογγυλό της παραλίας Χαλκίδας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές που στηρίζουν την προσπάθεια.
Σχετικά Άρθρα
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023, επίσκεψη του 20ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.

