«ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2021» – Συναυλία με την Πέννυ Μπαλτατζή στο Φρούριο Κανήθου

«ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2021» - Συναυλία με την Πέννυ Μπαλτατζή στο Φρούριο Κανήθου
22 Ιούλ

Στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2021», ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων (ΔΟΑΠΠΕΧ), διοργανώνει συναυλία με τίτλο: «Ραντεβού στον κήπο!» με την ΠΕΝΝΥ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 και ώρα 21:00, στο Φρούριο Κανήθου.
Η Πέννυ Μπαλτατζή,” το κορίτσι” που όλοι αγαπήσαμε, επιστρέφει στη σκηνή, που τόσο της(και μας) έλειψε, για μια σειρά από μοναδικές συναυλίες, σε διαφορά σημεία ανά την Ελλάδα. Με νέα μπάντα, παλιά και ολοκαίνουρια τραγούδια, και με την ίδια, πάντα, φρεσκάδα και ενέργεια!
Με ένα χορταστικό, μοντέρνο και ταυτόχρονα νοσταλγικό setlist,που μας ταξιδεύει σαν το κύμα, από τραγούδια low tempo,σε άλλα, απολύτως χορευτικά και δυναμικά, με τραγούδια δικά της αλλά και διασκευές υπέροχων Ελλήνων και ξένων δημιουργών, με διαμάντια του παρελθόντος αλλά και απόλυτα hit της σύγχρονης τραγουδοποιίας, και με μια μπάντα υπέροχων μουσικών, να την πλαισιώνουν ιδανικά, η Πέννυ, που την περσινή σεζόν αγάπησε και το τηλεοπτικό κοινό, μέσα από το just the 2 of us αλλά και το House of Fame, μας προσκαλεί ξανά επί σκηνής, σε ένα μουσικό ραντεβού, στην πόλη της Χαλκίδας.
Η Είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, κατόπιν παραλαβής δωρεάν εισιτηρίου και μέχρι τον αριθμό των 750 καθήμενων θεατών, κατά σειρά προτεραιότητας (70% της χωρητικότητας του χώρου, σύμφωνα με τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα υγιεινής). Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, τόσο κατά την είσοδο, όσο και κατά την έξοδο σας, τηρουμένων των αποστάσεων ασφαλείας (1,5 μ.)Για την παραλαβή του δωρεάν εισιτηρίου: Για τηλεφωνική κράτηση, απευθυνθείτε στον ΔΟΑΠΠΕΧ-Τμήμα Πολιτισμού, στα τηλέφωνα: 2221351164 και 171 ή με ηλεκτρονική κράτηση στο email:dchalkis@otenet.gr.

Προσοχή!!! Χωρίς την επίδειξη του δωρεάν εισιτηρίου, η είσοδος δεν θα είναι εφικτή.

Σχετικά Άρθρα

«ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2023» σε στεριά και θάλασσα
22 Φεβ

Ο Δήμος Χαλκιδέων, ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), η Περιφέρεια Στ. Ελλάδας και ο ΟΠΑΣΤΕ συνδιοργανώνουν, σε συνεργασία με την Π.Ε.Δ Στερεάς Ελλάδας και τον Οργανισμό Λιμένων Ν. Εύβοιας, το«Καρναβάλι Χαλκίδας 2023», ένα μοναδικό θέαμα σε στεριά και θάλασσα για την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς Κυριακή 26 Φεβρουαρίου Παιδικό Μασκέ Πάρτυ Το […]

Καλοκαιρινή συναυλία του Μουσικού Εργαστηρίου Δ.Ε. Ν.Αρτάκης
21 Ιούν

Εκδήλωση – συναυλία λήξης των μαθημάτων πραγματοποιεί το Μουσικό Εργαστήρι Δημοτικής Ενότητας Ν.Αρτάκης, με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ, την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 και ώρα 8 το βράδυ, στον προαύλιο χώρο του παλαιού Δημαρχείου Αρτάκης.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP