“Μενεξέδες & Ζουμπούλια”. Η ζωή της γυναίκας μέσα στην ιστορία.

Μενεξέδες & Ζουμπούλια. Η ζωή της γυναίκας μέσα στην ιστορία.
1 Σεπ

“Μενεξέδες & Ζουμπούλια”. Η ζωή της γυναίκας μέσα στην ιστορία. Μια θεατρική παράσταση σε κείμενα και επιμέλεια του Λευτέρη Πνευματικού, που πραγματεύεται τις ιστορίες τεσσάρων γυναικών μέσα στο χρόνο. Η ζωή μίας Σμυρνιάς πριν και μετά την καταστροφή. Η ζωή μίας γυναίκας στα απαγορευμένα κουτούκια του Πειραιά. Η ζωή μίας αγρότισσας στους κάμπους της Θεσσαλίας πριν και μετά την κατοχή του 40′ και η ζωή μίας γυναίκας στα νησιά του Αιγαίου το 60′. Συνδετικός κρίκος μια σύγχρονη γυναίκα- σύμβολο.

Πάνω από 100 συντελεστές (μουσικοί, χορωδοί, χορευτές, τραγουδιστές, τεχνικοί) έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να τιμήσουν το σημαντικότερο πρόσωπο πάνω στη γή…τη γυναίκα!

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα έναρξης: 21:00, στο Δημοτικό Θέατρο “Ορέστης Μάκρης” .  Είσοδος Ελεύθερη.

Διοργάνωση: Δήμος Χαλκιδέων & Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.

Συμμετέχουν: Σχολή Παραδοσιακής Μουσικής “Γέφυρες” Χορευτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μαντουδίου “Μάκιστος” Λαογραφικός Όμιλος ¨Ευ ζήν¨ Πολιτιστικός Σύλλογος Δοκού “Άνοιξη” Χορωδία “Αγίου Χριστοφορου” Βαθέος.

Σχετικά Άρθρα

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ «EVRIPOSNIGHTRUN 23»
2 Ιούν

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος των δηλώσεων συμμετοχής στην ιστοσελίδα του www.evriposnightrun.gr, για το νυκτερινό αγώνα δρόμου σε Δημόσιο Δρόμο στη Χαλκίδα, με την επωνυμία: EVRIPOSNIGHTRUN 23 και που διεξαχθεί το Σάββατο 10 Ιουνίου και ώρα 20:30, ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ κατά 2 ημέρες η προθεσμία των δηλώσεων, έως και την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023.Τον αγώνα συνδιοργανώνουν, ο Οργανισμός […]

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 Παμπαίδων-Παγκορασίδων
24 Ιούν

Την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 και ώρα 16:00 έως 21:30 στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, θα πραγματοποιηθεί το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 Παμπαίδων-Παγκορασίδων που διοργανώνει ο Σύνδεσμος των Ελληνικών Γυμναστικών και Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.) με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων και του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.).

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP