Η θεατρική ομάδα του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας σε συνεργασία με τον Σύλλογο “το Αλωνάκι” παρουσιάζουν θεατρική παράσταση αφιερωμένη στον Ορέστη Μακρή. Η παράσταση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 και ώρα 21:00 στο Θέατρο Ορέστης Μακρής. Με την υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ.)
Έκθεση ΑΚΟΥΑΡΕΛΛΑΣ του Μάριου Μεσσήνη
12
Ιούλ
Τα εγκαίνια της «Έκθεσης Ακουαρέλλας», του Μάριου Μεσσήνη, που θα παρουσιαστεί, με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ, στο Κόκκινο Σπίτι, θα γίνουν το Σάββατο 15 Ιουλίου και ώρα 20:30.
Η διάρκεια θα είναι, από 15 έως 30 Ιουλίου 2017 και οι Ώρες λειτουργίας 19.00 – 23.00.
Είσοδος ελεύθερη.
Σχετικά Άρθρα
Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, ΔΟΑΠΠΕΧ, θεατρική ομάδα του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας, Θέατρο Ορέστης Μακρής, Ορέστης Μακρής, Πολιτισμός, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος, το Αλωνάκι
1ος γύρος Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, Ριτσώνα Χαλκίδας. 8 και 9 Απριλίου 2017.

